Welltherm infrarood panelen

T500

Welltherm infrarood panelen

Infrarood panelen van Welltherm zijn toonaangevend op het gebied van infrarood verwarming en zijn sinds 1995 op de markt.

Welltherm produceert infrarood verwarmingssystemen van de hoogste Duitse kwaliteit. De selectie van componenten, nauwkeurige verwerking en de klantgerichte productie van Welltherm infrarood panelen zorgen voor het beste rendement en duurzaam comfort.

Welltherm infrarood panelen worden volledig geproduceerd, getest en gecertificeerd in Duitsland. De VDE- en EMC-certificering van Welltherm infrarood panelen is het bewijs van deze sublieme kwaliteit en productveiligheid.

 

Welltherm infrarood panelen in het eetgedeelte
Welltherm infrarood panelen

Hoogwaardige verwarmingssystemen

Vakbekwaamheid en vele jaren ervaring in de ontwikkeling van infrarood verwarmingselementen onderscheiden Welltherm in de markt van infrarood panelen.

Het fundament voor hun topkwaliteit is de constante verbetering van de Welltherm infrarood panelen. Kennis is immers de basis voor vernieuwing en verbetering. Welltherm infrarood verwarming streeft er namelijk naar om het meest efficiënte en hoogwaardige verwarmingssysteem op de markt te brengen.

Zo is ESHC (Entire Surface Heat Conductor) een zeer doeltreffend verwarmingstechnologie die door Welltherm in Duitsland is ontwikkeld.

Unieke ESHC verwarmingstechnologie

Deze verwarmingstechnologie wordt alleen in Welltherm infrarood panelen gebruikt. De technologie draagt bij aan de verwarming van het oppervlak van de Welltherm infrarood panelen.

Dankzij de ESHC is meer dan 70% van het paneel bedekt door warmtegeleiders. Dit garandeert de sublieme warmteoverdracht en de hoge efficiëntie van Welltherm infrarood verwarming. Dankzij de toepassing van deze techniek in Welltherm infrarood panelen hebben deze panelen de markt veroverd.

Het ESHC- verwarmingselement zit in het midden van een infrarood paneel. Aan de voor- en achterzijde wordt dit verwarmingselement afgesloten door thermische resistente siliconen isolatie.

Dankzij de goede isolatie aan de achterkant van het paneel geven Welltherm infrarood panelen een optimale warmte straling aan de voorkant van het verwarmingspaneel. Daar komt nog eens bij dat hoe groter het oppervlak van de infrarood verwarming, hoe doeltreffender dit wordt omgezet in comfortabele warmte.

Dankzij de Welltherm ESHC-technologie kan je tot wel 30% besparen op de stookkosten. Welltherm infrarood panelen geven bovendien een aangename warmte en ze zijn door heel het huis in aparte ruimtes te installeren is.

Kwaliteit van Welltherm infrarood panelen

Naast uitstekende technologie is uiteraard kwaliteit ook belangrijk als je overweegt infrarood panelen te kopen. De infrarood panelen van Welltherm garanderen een temperatuurregeling met graadprecisie en de hoogste procesveiligheid.

Dankzij de steeds vernieuwende technologie, de topkwaliteit producten en grensverleggende visie voor de toekomst is Welltherm een sterke speler op het gebied van infrarood panelen.

De Welltherm infrarood panelen worden namelijk met de hand op maat gemaakt. Dit staat garant voor topkwaliteit in de productie. Daarnaast maken hoogwaardige materialen en zorgvuldig geselecteerde componenten de infrarood panelen van Welltherm met recht speciaal. Hierdoor koop je degelijke Duitse kwaliteit voor levenslang plezier.

Ben je overstag en wil je ook graag profiteren van de voordelen van infrarood panelen? Is je oog gevallen op de producten van Welltherm infrarood verwarming? Vraag dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat onze specialisten een berekening maken van de mogelijkheden in jouw situatie.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!