Producent infrarood verwarming uit Nederland

T500

Producent infrarood verwarming uit Nederland

HeatXL is een Nederlands bedrijf en specialist in de ontwikkeling en productie van goede infrarood verwarming.

Op de eerste plaats zorgen onze infrarood panelen voor een prettig en gezond klimaat in de woning. Daarbij zien onze verwarming panelen er erg mooi. Als bijkomend voordeel zijn ze ook nog eens heel zuinig
in gebruik.

Hoofdkantoor HEAT XL infrarood verwarming
producent infrarood verwarming panelen

Zo zien onze infrarood panelen er uit

Net zoals bij infrarood verwarming van andere producenten is het niet nodig om leidingen aan te laten leggen om een infrarood paneel te kunnen gebruiken.

Sommige van onze infrarood panelen zijn voorzien van een thermostaat. Deze schakelt de verwarming uit wanneer een raam wordt open gezet. De ingestelde temperatuur wordt dan omlaag aangepast zodat er geen onnodig warmteverlies kan ontstaan.

Ons infrarood paneel bestaat uit een metalen achterkant met degelijke ophangbeugels. Zo kan het paneel makkelijk gemonteerd kan worden. Verder hebben onze panelen een extra goede isolatielaag. Daar boven op heb je eventueel ook nog ontwerp keuze.

Zo kan je kiezen voor een paneel voorzien van een foto of afbeelding. Eveneens kan je  kiezen of het materiaal aan de voorkant van glas of van aluminium moet zijn.

Producent van zuinige infrarood verwarming

Als producent van infrarood verwarming. Vinden wij het belangrijk dat je een behoorlijke energie besparing kunt behalen met onze panelen. Dat komt onder andere door de meegeleverde thermostaten. Uiteraard kan je deze thermostaat ook handmatig bedienen, wanneer je meer of juist minder warmte nodig heeft.

In vergelijking tot andere elektrische verwarming kan je eenvoudig een energie reductie van tot wel 50 procent behalen. Wie dus een infrarood verwarming zoekt die lang meegaat.

Een product wat daarbij ook zuinig is in gebruik. En eveneens een interessante energie besparing kan behalen.

Kan het product dat wij als producent van infrarood verwarming maken zeker gebruiken. Onze infrarood verwarming kan gebruikt worden als hoofdverwarming maar ook als bij-verwarming.

producent infraroodverwarming controle
producent infrarood verwarming panelen

Prijzen infrarood verwarming HeatXL

De infrarood panelen van HeatXL zijn dus op verschillende manieren te gebruiken. De panelen die wij als producent op de markt brengen zijn ecologisch verantwoord. Daarbij bieden onze producten een goed alternatief voor de ouderwetse centrale verwarming.

Een ander voordeel is bovendien dat wij een goede garantie op onze infrarood panelen geven. Vergeet ook zeker niet de scherpe prijs

De infrarood verwarming die wij als fabrikant van infrarood verwarming op de markt brengen. Heeft een wat hogere prijs dan goedkope namaak producten. Wij raden je toch aan deze meerprijs op waarde te schatten.

Omdat met de energie besparing die onze panelen kunnen realiseren de meerprijs snel kan worden terugverdiend. Bovendien hoef je met onze infrarood verwarming geen jaarlijkse onderhoudskosten te maken.

Uw producent voor infrarood verwarming

De beste infrarood panelen gemaakt in Duitsland voor een betaalbare prijs. Dat is wat onze klanten vragen. Als producent leveren wij aan groothandels en installateurs.

Wij hebben overigens een moderne fabriek. Dit om te kunnen voldoen aan de steeds grote wordende vraag van onze klanten. Wij hebben meer dan dan tien jaar ervaring met infrarode verwarmingspanelen. Wij gebruiken deze kennis graag om je deskundig alle mogelijkheden te laten zien.

Producent met de belofte van de beste kwaliteit

Met een HeatXL infraroodpaneel koop je een verwarming die is gemaakt in onze fabriek in Duitsland. Onze panelen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Met een HeatXL infrarood verwarming heb je daarmee een hoogwaardig en veilig product voor dagelijks gebruik.

Verkooppartners gezocht voor samenwerking

Wil je jouw productenaanbod groter maken of misschien zelfs verbeteren? Graag werken wij dan met je samen. Met ons bedrijf als jouw producent voor infrarood verwarming open je snel nieuwe markten en verhoog je gemakkelijk jouw omzet.

Wij zijn goed in het produceren van infrarood verwarming en bieden onze partners verschillende vormen van samenwerking. Er is een mogelijkheid om op te treden als exclusief verkooppunt. Of als een onafhankelijke zelfstandige verkoper van onze panelen.

Wij helpen u bij het maken van uw verkoop opzet en verzorgen verschillende marketing acties. Ons bestaande en beproefd concept geeft u groeimogelijkheden. Heeft u ook interesse in deze buitenkans? Dan kunt u contact met ons opnemen.