INFRAROOD VERWARMING SPIEGEL EN KRIJTBORD

infrarood verwarming afbeelding foto paneel
INFRAROOD VERWARMING MET AFBEELDING
20 oktober 2017


INFRAROOD VERWARMING SPIEGEL EN KRIJTBORD


 INFRAROOD VERARMING SPIEGEL EN KRIJTBORD

Infrarood verwarming spiegel en krijtbord panelen, geven u ongekende mogelijkheden en combineren de verwarmingsfunctie met een handige spiegel of krijtbord. Deze infraroodpanelen leveren naast superieure prestaties een energiebesparing die u niet verwacht.

Waarom de spiegel of krijtbord infrarood panelen van HeatXL?

Infrarood verwarming spiegel en krijtbord de kwaliteit en prestaties

Het oppervlak van deze panelen is van een hoogwaardig ESG veiligheidsglas dat in staat is om de juiste oppervlaktewarmte te bereiken. Daarbij zijn de panelen dun en stijlvol en in combinatie met de spiegel of krijtbordfunctie vergeet u dat u kijkt naar een energiezuinig verwarmingssysteem. De panelen kunnen gemakkelijk aan uw muur worden gemonteerd. Bij de panelen leveren wij u alle nodige bevestigingen om uw installatie eenvoudig te laten verlopen. Deze infrarood verwarming is voorzien van een kabel in een witte kleur en voorzien van een stekker zodat het aansluiten heel gemakkelijk is.

De spiegel en krijtbord serie is verkrijgbaar in verschillende paneelformaten zodat er altijd een maat is die aansluit bij uw ruimte en warmtebehoefte.

Infrarood verwarming spiegel en krijtbord is dun en stijlvol

HeatXL infrarood verwarming is niet alleen erg dun maar ook zeer stijlvol. Het maakt niet uit welke grootte u kiest, de dikte van de panelen is gelijk.

Krijtbord infrarood verwarming

Vergeten om iets te kopen?  Nieuw recept? Te doen lijst? Met de krijtbord uitvoeringen kunt u uw infrarood verwarming gebruiken om alles wat u wilt op te schrijven. Een verwarming was nog nooit zo eenvoudig en praktisch. Het is niet alleen een verwarmingspaneel. U kunt het in uw keuken, kantoor of restaurant plaatsen en hier uw boodschappenlijst, notities, herinneringen, recepten, of iets anders dat u in gedachten komt direct noteren.

Spiegel infrarood verwarming

Gebruikt u nog een normale spiegel in uw badkamer? Vervang deze voor een spiegel infrarood verwarming van HeatXL en combineer warmte met een duidelijk zicht in uw badkamer.

Het bijkomende voordeel van deze infraroodverwarming is het feit dat ze de spiegel niet beslaat. Ook daarom is spiegel infrarood verwarming perfect voor installatie in uw badkamer of spa. Natuurlijk zijn deze panelen ook in andere ruimtes in uw woning perfect inzetbaar.

Infrarood verwarming spiegel en krijtbord aan de muur?

U kunt kiezen of u wilt dat uw infrarood verwarmingspaneel aan de muur of op het plafond wordt geplaatst. De monteurs van HeatXL kunnen eventueel deze installatie voor u verzorgen. Houd er rekening mee dat niet alle panelen op het plafond kunnen worden bevestigd. Om het infrarood paneel stabiel en veilig te kunnen monteren aan het plafond is het frame is belangrijk. Bij plafondmontage maken wij gebruik van een deel van het frame om ervoor te zorgen dat de installatie veilig is.

Een paar goede redenen om te kiezen voor HeatXL

Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten met en superieure klantenservice.

Onze producten zijn 100% geproduceerd in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.
De certificaten die aangeven dat HeatXL infrarood verwarming aan deze eisen voldoen is ons beste bewijs.

Elk product uit ons assortiment is grondig getest en veelvuldig toegepast, zodat u er zeker van bent dat u een product koopt dat voldoet aan de hoogste normen.

Bekijk alle mogelijkheden en uitvoeringen online in onze webshop.

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!

Kom langs of neem contact op en ervaar HeatXL infrarood verwarming!