infrarood-verwarming-spiegel-en-krijtbord

Infrarood verwarming krijtborden & spiegels

T500

Krijtborden en spiegel verwarming

Infrarood verwarming spiegel en krijtbord is een originele keuze voor aan de muur. Het is een verwarming en spiegel in één. Het krijtbord paneel is als een echt schoolbord, waar je ook echt met krijgt op kan schrijven of tekenen. Comfortabele warmte in een originele verpakking. 

Een infrarood verwarming krijtbord is gemaakt van gehard glas, evenals het spiegel paneel. Laatstgenoemde is vooral populair in de woonkamer of badkamer. Doordat de verwarming slechts 2 centimeter dik is, bespaar je veel ruimte in de kamer. Je ziet niet eens dat er een verwarming hangt, zo onzichtbaar en dun is het HeatXL warmtepaneel. 

Een infrarood spiegelpaneel is eigenlijk onmisbaar in iedere badkamer. Er zijn namelijk twee grote voordelen aan verbonden. Allereerst is je badkamer ’s morgens heerlijk warm en ten tweede heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen. 

De infrarood verwarming spiegel en krijtbord van HeatXL zijn gemaakt van gehard glas en hebben een licht verchroomd spiegel oppervlak. Ze zijn verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante spiegelvorm en zijn eenvoudig en snel te monteren aan de muur. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Infrarood verwarming in de Badkamer

Infrarood verwarming spiegel in de badkamer Met een infrarood verwarming spiegel in de badkamer heb je nooit meer een koude ruimte waarin je hoeft te douchen.

Met de slimme thermostaat die geïntegreerd zit in de spiegel verwarming stel je eenvoudig de tijd in hoe laat de verwarming aan moet gaan. Je bedient de verwarming heel gemakkelijk met de app op je mobiele telefoon. 

Met een slimme thermostaat op je infrarood verwarmingspaneel programmeer je de tijden voor iedere dag van de week. Een infrarood verwarming heeft een zeer snelle opwarmtijd, in slechts 8 tot 15 minuten is de verwarming op volle kracht.  Zodra je de badkamer instapt voel je de heerlijke warme infrarood stralen op je lichaam.

Een spiegelverwarming in de badkamer is ideaal. Omdat het ontwerp slechts 2 centimeter dik is, zie je niet dat jouw badkamer spiegel een verwarming is. 

Schimmelvrije muren in de badkamer

Een groot voordeel van een infrarood warmtepaneel in de badkamer is dat je muren droog zijn. Daardoor heeft schimmelvorming geen kans.

De badkamer is een vochtige ruimte, waar schimmels namelijk heel goed gedijen. In een droge omgeving kunnen schimmels zich moeizaam of zelfs helemaal niet ontwikkelen.

Bij een luchtvochtigheid van boven de 60% nestelen schimmels zich goed.  Met een infrarood verwarming spiegel in je badkamer zorg je voor de juiste luchtvochtigheid van tussen de 40 en 60%. De infrarood stralen warmen de objecten en mensen in de ruimte op. Het werkt anders dan een conventionele verwarming waarbij de lucht wordt verwarmd.

De muren blijven warm en droog, waardoor schimmelvorming in je badkamer geen kans meer heeft. 

infrarood verwarming test en keuring bij spiegels in de badkamer

Infrarood verwarming krijtbord

Infrarood verwarming krijtbord van HeatXL is een ander product dat wordt gebruikt in woningen, maar ook in kleuterscholen, vergaderzalen en restaurants. 

In de woning staat een krijtbord paneel leuk in de keuken. Je kan er bijvoorbeeld de boodschappenlijst op schrijven of een lief bericht achterlaten voor je partner of kinderen. 

Infrarood verwarming keuken met een krijtbord

Kenmerken van de krijtbord infrarood panelen zijn: 

– Je beschrijft ze met echt krijt.

– Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

– Ideaal voor ruimtes, zoals de keuken, badkamer, kinderkamer, scholen en restaurants.

– Gemakkelijk installatie dankzij de HeatXL muurbeugel

– Efficiënte en directe warmte.