INFRAROOD VERWARMING METAAL

infrarood verwarming wit glas paneel klein
INFRAROOD VERWARMING GLAS
20 oktober 2017


INFRAROOD VERWARMING METAAL


INFRAROOD VERWARMING METAAL

Infrarood verwarming metaal van HeatXL zal u verrassen. Deze metalen infrarood verwarmingen zijn zeer dunne en stijlvolle kaderloze panelen met een beperkte dikte en mooie rechte hoeken. Het laat u letterlijk vergeten dat u naar de hoofdverwarming van uw woning kijkt.

Slimme en betaalbare infrarood verwarming van topkwaliteit met goede prestaties!

Een prachtig vervaardigde infrarood verwarming met een gladde witte poedercoat afwerking op het metalen oppervlak dat discreet geplaatst kan worden in elke kamer. U kunt deze infrarood panelen aan zowel de muur als het plafond monteren zonder speciale voorbewerking of extra ophangsysteem.

Een infrarood verwarming metaal bereikt de maximale oppervlakte temperatuur binnen een half uur na het moment dat u het inschakelt. In de praktijk betekent dit dat deze infrarood verwarming metaal uitvoering een kamer snel kan verwarmen. In combinatie met de juiste thermostaat is het systeem niet alleen snel, maar verbruikt ook niet meer energie dan u nodig heeft. Deze infrarood panelen zijn voorzien van een aansluitkabel en een stekker.

Hoe economisch zijn is deze infrarood verwarming?

Het geheim van een efficiënt infrarood verwarmingspaneel is om een hoge oppervlakte temperatuur te bereiken met een zo laag mogelijk wattage aan elektriciteit. De paneeltemperatuur heeft een vaste maximaalinstelling gebaseerd op het materiaal dat wordt gebruikt als oppervlak van het paneel.

De metaal serie is gemaakt van een glad wit poedercoating metalen oppervlak.

Het gebruikte verwarmingselement van de HeatXL metalen panelen kan hoge oppervlaktetemperaturen bereiken met een zeer laag energieverbruik.

De perfecte afmeting voor uw project

De afmetingen van de metalen serie werd perfect berekend en afgestemd op de behoeften van de consument en de professionele gebruiker. Hierdoor is er altijd een afmeting die aansluit bij uw wensen. HeatXL metalen infrarood panelen zijn zodanig ontworpen dat ze perfect passen in de tegels van de ophanging van een systeemplafond. De kaderloze versie van de metaal panelen past moeiteloos in de tegel afmetingen.

Het maakt hierbij niet uit of het een vierkante of rechthoekige tegel is. De metaal serie heeft voor beiden maten een passend paneel. U merkt bijna niet dat er een verwarmingsysteem is aangebracht in het plafond.

Hoe efficiënt zijn de HeatXL metalen infrarood panelen?

Een belangrijk voordeel van de HeatXL metaal serie is de grote efficiency door de perfecte isolatie van de achterkant van het paneel. De toegepaste isolatiemat in de achterkant van dit infrarood verwarmingspaneel wordt gebruikt om het warmteverlies aan de achterzijde van het paneel tot een minimum te beperken, terwijl een gelijkmatig verdeelde warmteopwekking op het voorvlak behouden blijft.

De isolatiemat vermindert het verlies aan de achterzijde van het paneel met tot wel 75%. Bovendien zorgt de afstand tussen de bevestigingen van het paneel en de muur of het plafond, dat de lucht vrij kan stromen en de achterkant van het paneel koel blijft. De temperatuur aan de achterzijde verschilt, afhankelijk van de grootte en de oppervlaktetemperatuur van het paneel.

Een paar goede redenen om te kiezen voor HeatXL

Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten met en superieure klantenservice.

Onze producten zijn 100% geproduceerd in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.
De certificaten die aangeven dat HeatXL infrarood verwarming aan deze eisen voldoen zijn ons beste bewijs.

Elk product uit ons assortiment is grondig getest en veelvuldig toegepast, zodat u er zeker van bent dat u een product koopt dat voldoet aan de hoogste normen.

Bekijk alle mogelijkheden en uitvoeringen online in onze webshop.

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!

Kom langs of neem contact op en ervaar HeatXL infrarood verwarming!