INFRAROOD VERWARMING GLAS

infrarood verwarming wit metaal
INFRAROOD VERWARMING METAAL
20 oktober 2017
infrarood verwarming afbeelding foto paneel
INFRAROOD VERWARMING MET AFBEELDING
20 oktober 2017


INFRAROOD VERWARMING GLAS


INFRAROOD VERWARMING GLAS

Infrarood verwarming glas uitvoeringen bieden u de mogelijkheid uw eigen gepersonaliseerde verwarming te kopen. Onze glaspanelen zijn 100% in Europa geproduceerd en leveren superieure prestaties en een energiebesparing die u niet verwacht.

Waarom de glazen infrarood verwarming van HeatXL?

Kwaliteit en prestatie

Het glazen oppervlak van deze panelen is van hoogwaardig ESG veiligheidsglas dat brandwerend is en in staat is om een oppervlakte temperatuur te bereiken van tot wel 120 graden Celsius. Een zeer dun en stijlvol infrarood verwarmingspaneel waarmee u bijna vergeet dat u kijkt naar de hoofdverwarming van uw woning.

De panelen kunnen gemakkelijk op uw muur of aan plafond worden gemonteerd. Voor plafondtoepassing leveren wij alle nodige bevestigingen om de installatie eenvoudig te laten verlopen. De aansluitkabel van de panelen heeft een witte kleur en is voorzien van een stekker zodat u eenvoudig direct kunt beginnen met energiezuinig en comfortabel verwarmen.

De HeatXL glas infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende oppervlakken en in verschillende paneelformaten.

Infrarood verwarming glas is dun en stijlvol

HeatXL infrarood verwarming is onder andere verkrijgbaar zonder frame. Deze panelen zijn niet alleen erg dun maar ook zeer stijlvol. Het maakt niet uit welke grootte u kiest, de dikte van de panelen is meestal slechts 2 tot maximaal 2,5 centimeter. De versie met frame wordt geleverd met een dun frame dat de diepte van het paneel tot ongeveer 3 cm brengt. Het paneel houdt haar stijlvol en modern design terwijl het u meer opties biedt voor het aanpassen van framekleuren. Het verwarmingspaneel past zich aan aan de kamerstijl en u vergeet dat het eigenlijk een verwarming is, totdat u de aangename warmte voelt. Door de vele uitvoeringen ziet de verwarming er absoluut geweldig uit in ieder interieur.

De kleur van de infrarood verwarming glas panelen

De glas serie heeft vijf verschillende variaties. Afhankelijk van uw smaak en het interieur kunt u kiezen van een eenvoudige witte kleur tot een paneel met een oppervlaktekleur op een door u gekozen RAL kleur.

De Kristalwitte uitvoering

Het witte glaspaneel is de eenvoudigste en toch het meest populaire infraroodpaneel uit het gehele HeatXL productengamma. Een mooi en simpel paneel dat perfect aansluit in elke kamer waar u het plaatst. Vergeet ouderwetse en lelijke radiatoren en stap over op het prachtige en energiezuinige design van HeatXL infraroodverwarming. Een discrete oplossing die niet interfereert met het interieur van uw kamer. Ofwel op de muur of op het plafond, het wit glas ziet er perfect uit en het zal u met stijl verwarmen.

Met of zonder framerand

Wij bieden u de mogelijkheid om het paneel aan te passen en te kiezen tussen met frame en een frameloos infraroodpaneel. Zo heeft u de flexibiliteit die u helpt bij het creëren van een paneel dat perfect past in uw woonkamer. Als u besluit dat u een frame om uw paneel wilt hebben worden er meer designopties beschikbaar. Wat is de kaderkleur die u verkiest? Naast het standaard aluminium kleurframe kunt u kiezen uit 41 kleuren en 2 frame profielen. Kies degene die het beste bij u past!

Aan de muur of aan het plafond

U kunt kiezen of u wilt dat uw infrarood verwarmingspaneel aan de muur of op het plafond wordt geplaatst. De monteurs van HeatXL kunnen eventueel deze installatie voor u verzorgen. Houd er rekening mee dat niet alle panelen op het plafond kunnen worden bevestigd.

Om het infrarood paneel stabiel en veilig te kunnen monteren aan het plafond is het frame belangrijk. Bij plafondmontage maken wij gebruik van een deel van het frame om ervoor te zorgen dat de installatie veilig is.

Een paar goede redenen om te kiezen voor HeatXL:

Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten met en superieure klantenservice.

Onze producten zijn 100% geproduceerd in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

De certificaten die aangeven dat HeatXL infrarood verwarming aan deze eisen voldoen is ons beste bewijs.

Elk product uit ons assortiment is grondig getest, en veelvuldig toegepast, zodat u er zeker van bent dat u een product koopt dat voldoet aan de hoogste normen.

Bekijk alle mogelijkheden en uitvoeringen online in onze webshop.

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!

Kom langs of neem contact op en ervaar HeatXL infrarood verwarming!