INFRAROOD VERWARMING MET AFBEELDING

infrarood verwarming wit glas paneel klein
INFRAROOD VERWARMING GLAS
20 oktober 2017
infrarood verwarming krijtbord schoolbord paneel
INFRAROOD VERWARMING SPIEGEL EN KRIJTBORD
20 oktober 2017


INFRAROOD VERWARMING AFBEELDING


Infrarood verwarming met afbeelding te kopen?

Infrarood verwarming met afbeelding kopen? Dan bent u bij HeatXL op de juiste plek. De infrarood verwarming met afbeelding in glas biedt u de mogelijkheid om uw eigen gepersonaliseerde verwarming te kopen. Deze infrarood verwarming is van hoogwaardige Europeesche kwaliteit en levert superieure prestaties en energiebesparing die u niet verwacht.

Infrarood verwarming met afbeelding de kwaliteit en prestaties
Het oppervlak van deze infrarood verwarming is van hoogwaardig veiligheidsglas. Deze panelen zijn in staat om een hoge afstraal temperatuur, afhankelijk van de uitvoering, tot wel 120 graden celsius te bereiken. Een zeer dun en stijlvol infrarood verwarmingspaneel waarmee u vergeet dat u kijkt naar een energiezuinig verwarmingssysteem. Onze panelen kunnen gemakkelijk aan uw muur of op plafond worden gemonteerd. Voor plafondmontage leveren wij u desgewenst ook de bevestigingen om uw installatie gemakkelijk te maken. Het paneel is voorzien van een kabel in een witte kleur en voorzien van een stekker zodat het aansluiten van het paneel zeer eenvoudig is.

Infrarood verwarming met afbeelding dun en stijlvol
HeatXL Infrarood verwarmingspanelen met afbeelding is niet alleen erg dun maar ook zeer stijlvol. Het maakt niet uit welke grootte u kiest, de dikte van alle panelen is gelijk en ongeveer 2 cm dik. Deze infrarood verwarming past bij elke inrichting en u vergeet dat het eigenlijk een verwarming is totdat u de comfortabele warmte voelt. Afbeeldingen zorgen voor flexibiliteit, de opties zijn haast onbeperkt.

U kunt ervoor kiezen om een afbeeldingen te printen op de voorzijde van uw infrarood verwarming. Selecteer een van uw favoriete herinneringen of plaatsen die u heeft bezocht; of iets anders dat u graag zou willen zien als voorkant van het verwarmingspaneel. Laat uw fantasie de vrije loop en bedenk uw eigen radiator met de afbeelding van uw voorkeur of kies uw favoriete ontwerp uit onze brede fotocollecties.

Vergeet niet dat de afbeeldingen van uw infraroodpaneel niet alleen helder maar duurzaam zijn. De afbeeldingspanelen zijn vervaardigd met de nieuwste technologie. Het oppervlak van het paneel is kras- en zuurbestendig waardoor de afbeeldingen hun glans en levendige kleuren langdurig behouden.

Als u uw eigen afbeelding niet wilt gebruiken, kunt u vrijblijvend de afbeelding van uw voorkeur vinden door op de link hieronder te klikken.

Infrarood verwarming met foto of gekozen stock foto
Wanneer u een mooie afbeelding heeft gevonden voegt u het foto nummer toe met de beeldlink van de foto die u wilt en wij regelen de rest voor u! Indien u een eigen foto die u zelf hebt genomen zou willen gebruiken controleren wij deze vooraf altijd op kwaliteit. Stuur ons een email met de foto en wij controleren deze voor u.

Houd er rekening mee dat we altijd een preview sturen van het kunstwerk waarvoor u akkoord moet geven voordat de productie plaatsvindt, zodat het resultaat precies is zoals afgesproken.

Aan de muur of aan het plafond
U kunt kiezen of u wilt dat uw infrarood verwarmingspaneel aan de muur of op het plafond wordt geplaatst. De monteurs van HeatXL kunnen eventueel deze installatie voor u verzorgen. Houd er rekening mee dat niet alle panelen op het plafond kunnen worden bevestigd. Om het infrarood paneel stabiel en veilig te kunnen monteren aan het plafond is het frame belangrijk. Bij plafondmontage maken wij gebruik van een deel van het frame om ervoor te zorgen dat de installatie veilig is.

Een paar goede redenen om te kiezen voor HeatXL
Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten met en superieure klantenservice. Onze producten zijn 100% geproduceerd in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. De certificaten die aangeven dat HeatXL infrarood verwarming aan deze eisen voldoet is ons beste bewijs. Elk product uit ons assortiment is grondig getest en veelvuldig toegepast, zodat u er zeker van bent dat u een product koopt dat voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk alle mogelijkheden en uitvoeringen online in onze webshop.

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!

Kom langs of neem contact op en ervaar HeatXL infrarood verwarming!