ELEKTRISCHE WARMTEPANELEN

infrarood verwarming buiten
INFRAROOD VERWARMING HOGE TEMPERATUUR
20 oktober 2017
infrarood verwarming folie rollen
ELEKTRISCHE VERWARMING
20 oktober 2017


ELEKTRISCHE WARMTEPANELEN


ELEKTRISCHE WARMTEPANELEN?

Elektrische warmtepanelen van HeatXL. Stuk voor stuk prachtige verwarmingspanelen, gemaakt in Europa, tegen een prijs die niemand ontevreden maakt. De warmteprestaties zijn dan wel minder dan die van de hoogwaardige infraroodpanelen en het energie verbruik een stuk hoger, maar het voordeel is een lage aanschafprijs en toch een mooi uiterlijk.  Esthetisch is de elektrische warmtepanelen lijn vergelijkbaar met onze andere paneelreeksen. Deze panelen zijn meer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope oplossing zonder teveel in te leveren op kwaliteit maar wel genoegen nemen met een hoger verbruik van energie.

Elektrische warmtepanelen voor aan uw muur of op het plafond!

Zodra u een elektrisch warmtepaneel inschakelt, duurt het meestal niet meer dan 30 minuten om de hoogste temperatuur te bereiken. Dat is langer dan bij een echte infrarood verwarming en de afstraal temperatuur is hierbij lager. Daardoor dient u in een ruimte meer vermogen te berekenen dan bij een hoogwaardige infrarood verwarming.

Hoe energiezuinig zijn elektrische warmte panelen?

Net als bij de HeatXL infrarood verwarmingspanelen bereiken de elektrische warmtepanelen een hoge oppervlakte temperatuur dan gewone luchtverwarming. Hierdoor is het verbruik lager dan dat van een elektrische verwarming met convectie.

Een ander belangrijk voordeel van de elektrische warmtepanelen ten opzichte van traditionele elektrischeverwarming is de grotere efficiëntie van het paneel. De isolatie die aan de achterkant van deze verwarmingspanelen wordt gebruikt kan het warmteverlies te beperken zodat een gelijkmatig verdeelde warmteopwekking op het voorvlak wordt behouden. De maximale oppervlaktetemperatuur die een elektrisch warmtepaneel met een metaaloppervlak kan produceren is ongeveer 75 tot maximaal 85 graden.

Plaats deze elekrtische warmtepanelen in elke leefomgeving en geniet van de ontspannende warmte die deze verwarming oplevert. U kunt de panelen plaatsen aan een muur of op het plafond zonder speciale bouwkundige aanpassingen. Wilt u de elektrische warmtepanelen installeren in een kantoor of een andere commerciële toepassing, geen probleem!

De afmeting van een deel van de elektrische verwarmingspanelen is perfect afgestemd en geschikt voor gebruik in systeemplafond. Met een maat van 59,2 cm x 59,2 cm en 59,2 cm x 119,2 cm zorgen we ervoor dat deze elektrische warmtepanelen perfect passen binnen de tegel van uw rasterplafond.

Bekijk alle mogelijkheden en uitvoeringen online in onze webshop.

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!

Kom langs of neem contact op en ervaar HeatXL infrarood verwarming!