Portfolio items Infrarood Verwarming

T500

De infrarood verwarming portfolio item van fabrikant HeatXL is ontzettend groot. Sinds 2008 is HeatXL dé specialist in energiezuinige infrarood verwarmingen. Wij leveren onze hoogwaardige IR producten aan groothandels en installateurs in Nederland, België en ook Duitsland. 

Naast dat wij importeur van infrarood verwarmingen zijn leveren wij zowel aan bedrijven als particulieren. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen mag meegenieten van onze hoge kwaliteit infrarood producten. 

Je bedrijf of woning verwarmen door middel van infrarood straling levert een gezond binnenklimaat op. Daarnaast is het een duurzame manier van verwarmen. Je maakt namelijk geen gebruik van de fossiele brandstoffen. 

Een infrarood verwarming sluit je aan op elektriciteit. Waarna deze energie wordt omgezet in onschadelijke lange golf infrarood straling. 

Infrarood verwarming is voor iedereen

Infrarood verwarming is voor iedereen. Naast onze werkzaamheden als distributeur leveren en monteren wij complete projecten voor het verwarmen van industriële panden, zoals bedrijfshallen, magazijnen en garages. Daarnaast ook voor sportcomplexen, kerken, winkels, hotyoga studio’s en terrassen van horeca ondernemingen.

Wij zijn overtuigd van onze hoge kwaliteit en bieden daarom een garantie aan van tenminste drie jaar tot maar liefst vijf jaar. Afhankelijk om welk type infrarood paneel het gaat. 

De infrarood verwarming producten van HeatXL

De infrarood verwarming producten van HeatXL zijn van de Duitse makelij. Dit staat voor de hoogst denkbare kwaliteit.

  • fabrikant infrarood panelen
  • infrarood panelen leverancier
  • importeur infrarood panelen
  • producent infrarood panelen
  • producent infrarood verwarming
  • infrarood panelen fabrikant

Infrarood verwarming portfolio item projecten

Door de gehele Benelux en Duitsland leveren en installeren wij infrarood verwarming. Een greep uit onze projecten. Bijvoorbeeld:

Indoor kinderspeeltuin in Roermond

Hotyoga studio’s in de Benelux

Woonunits voor diverse projecten

Rendiz kantoren en leslokalen

Industriële verwarming Breda

Data center Arnhem

Sociale werkplaats Limburg

Acelor Mittal Rotterdam

Stadsstrand Leeuwarden

Woningstichting Zeeland

Woningstichting Brabant

Infraroodpanelen restaurant

Lees hier meer over de projecten waar onze zuinige en duurzame infrarood verwarming hangen. Op deze pagina is een beknopt overzicht van onze projecten weergegeven. Meer informatie over gerealiseerd projecten en referenties kan je natuurlijk ook altijd bij ons opvragen.

Wij vertellen je graag vol enthousiasme over de gerealiseerde projecten en ook de werking van infrarood verwarming. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak. 

Infrarood verwarming is de toekomst

Infrarood verwarming is de toekomst. De ir panelen zijn namelijk efficiënt, geven een effectieve warmte en zijn duurzaam. Daarnaast heb je geen fossiele brandstoffen meer nodig. 

Tijdens een afspraak op locatie vertellen wij je graag meer over onze HeatXL producten. En ook over de mogelijkheden bij jou thuis of op kantoor.

Kom langs bij één van onze showrooms en ervaar de warmte zelf. Onze adviseurs staan je graat te woord om je meer te vertellen over de kenmerken en voordelen van elektrisch verwarmen door middel van infrarood verwarming. 

Wil je meer weten?

Meest gestelde vragen