Installatie service

installatie service

ONZE DESKUNDIGE INSTALLATIE DIENST


Ervaren monteurs


Wanneer u besluit om een infrarood verwarming bij HeatXL aan te schaffen, zorgen onze gekwalificeerde medewerkers voor een soepel verloop. Wij hoeven u niet meer te vertellen dat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan! Om dit te garanderen werken we al jaren met onze eigen montageteams. Zo kunnen we bij installatie de kwaliteit waarborgen en bent u verzekerd van vakmanschap en deskundigheid. Indien gewenst komen onze deskundigen bij u thuis om de ruimte precies op te meten en u te voorzien van een gedegen advies op maat.


HeatXL heeft goed opgeleide installatiemonteurs in dienst. Onze vakkundige en ervaren monteurs werken nauwkeurig en netjes en gaan pas naar huis als uw infrarood verwarming naar volle tevredenheid is opgeleverd.


Iedere klant is uniek, en zo ook ieder project. Indien u gebruik wilt maken van onze installatiedienst komen wij, voordat we tot definitieve bestelling overgaan, eerst even kennismaken met u en de ruimte waarin de installatie dient plaats te vinden.


Tevens kan op dit moment het eventuele ‘meerwerk’ besproken worden: moeten er leidingen worden verlegd? Waar kan de thermostaat het beste worden geplaatst en moeten er eventueel kabelgootjes worden bijgeleverd/ gemonteerd? Vragen waar onze monteurs wel raad mee weten.


Uiteraard heeft onze infrarood adviseur u vooraf al uitgebreid op afstand geadviseerd en geïnformeerd maar tijdens de kennismaking thuis weten we pas echt hoe de vork in de steel zit.


Vraag tijdens het contact met onze adviseurs naar de mogelijkheden van installatie indien u daar behoefte aan heeft.


Bent u zelf handig, dan kunnen wij u uiteraad ook telefonisch aangeven op welke punten u dient te letten wanneer u kiest voor zelfinstallatie.