Koop Infrarood verwarming

T500

Infrarood verwarming kopen bij de beste leverancier?

Infrarood verwarming kopen zorgt ervoor dat je de aangename warmte van zonnestralen in je kamer brengt. Met een infrarood verwarming verwarm je iedere ruimte daarbij precies zoals jij dat wilt.

Vooral tijdens de koude maanden, wanneer je appartement of huis niet meer natuurlijk wordt verwarmd. Dan wil je de beste verwarming hebben.

Het kan in de ochtend onaangenaam koud zijn en opstaan is dan moeilijk. Wil hoge temperaturen? Niet te duur? En toch duurzaam?

De beste remedie is een infrarood verwarming voor elke kamer. Deze geven je snel en efficiënt de gewenste warmte. Kies ook eens voor een infrarood paneel aan het plafond. Deze geeft je een wijdverspreide warmte.

Je wilt geen dure en vieze centrale verwarming meer. Je wilt de beste infrarood verwarming kopen. Natuurlijk ook met zonnepanelen.

Je wilt altijd het beste voor je gezin. Een infrarood kachel is gezonder voor alle familieleden. Je kinderen willen ook een duurzame verwarming. De toekomst is een schoon milieu.

Wil je goed advies bij het kopen van infrarood panelen? Bezoek dan onze showroom in Oud Gastel en voel de warmte zelf. Of bekijk vast onze site voor meer informatie.

koop-infrarood-verwarming-woonkamer
kopen-infrarood-verwarming-eetkamer-tafel

Jouw voordelen na het kopen van infrarood verwarming:

• Gezonde warmte, stralingswarmte vergelijkbaar met de zon.

• Een breed scala aan prachtige ontwerpen die perfect in je huis passen.

• Gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden.

• Optimale energie besparing zeker in combinatie met zonnepanelen en energie opslag.

• Geen extra onderhoudskosten

• Droge en schimmel vrije muren.

• De stralingswarmte wervelt geen stof op en is vriendelijke voor mensen met een allergie.

• Onafhankelijk van fossiele brandstoffen.

• CO2-neutraal met eco- en zonne-energie.

• Voor residentiële en commerciële ruimtes, ook ideaal voor inbouw achteraf.

• Infrarood verwarming is goedkoop.

• Panelen ir verwarming zijn makkelijk te installeren.

• Smart home app voor verwarming na het infarood verwarming kopen.

• Op afstand temperatuur regelen en instellen.

Infraroodverwarming kopen voor een nieuwbouwhuis

Eenvoudige en snelle installatie: Infrarood verwarming kan binnen 15 minuten worden gemonteerd. Het enige dat je nodig hebt is een elektricien voor mogelijke elektrische aansluitingen. Je kan het ook gemakkelijk zelf doen.

Meer ruimte: infrarood verwarming zijn platte kachels die op muren of plafonds kunnen worden geïnstalleerd. Ze zijn bijna onzichtbaar. Je hoeft geen extra ruimte in te plannen voor een ketel, opslag van brandstof of hout.

Aangename warmte: infrarood verwarming verwarmt niet de lucht maar ook objecten. Deze stralingswarmte wordt door mens als aangenaam ervaren. Het heeft een positief effect op onze gezondheid.

Lage kosten: infrarood verwarming kopen kan je goedkoop bij ons op de website. Je hebt geen onderhoudskosten. De verbruikskosten van een infrarood paneel in nieuwe huizen en bestaande gebouwen zijn bijzonder laag.

Milieuvriendelijk: infrarood verwarmingen stoten geen CO2 uit en vormen samen met zonnepanelen een milieuvriendelijk alternatief. Een zelfvoorzienend zonne-energie systeem is altijd voordeliger en duurzamer. Stop met de centrale verwarming.

Vraag ons advies om infrarood verwarmingen te laten installeren in je nieuwbouw.

Infraroodverwarming-kopen-voor-een-nieuwbouwhuis
Infraroodpanelen-kopen-voor-bestaande-huizen

Infraroodpanelen kopen voor bestaande huizen

Heb je een bestaande woning? En wil je daarvoor infrarood verwarming kopen? Geen probleem, dan kan snel en eenvoudig.

Installatie is makkelijker dan men denkt. Je kan de muur ir panelen simpel omhangen aan enkele schroeven. De stekker in het stopcontact en je bent klaar.

Een ir plafond paneel is moeilijker om te bevestigen. Wij raden aan om altijd een expert te raadplegen. Je moet de elektriciteit goed aansluiten vanuit voedingskast. Je wilt geen snoeren van je plafond naar de muur.

Een infrarood paneel kan je ook in de badkamer plaatsen. Zorg dat je de speciale badkamer ir panelen koopt. Vraag naar ons advies. Je wilt geen draden los in je badkamer.

Infrarood verwarming in de slaapkamer kan je makkelijk zelf aansluiten. Het enig is dat je het paneel niet boven de kussens plaatst. Je kan het best ir wand panelen aanschaffen.

Wil je ir panelen in de garage? Als het heeft geregend, dan droogt de auto snel. Ook de muren van de garage worden droger. Vraag naar ons advies welke ir panelen geschikt zijn om in de garage te plaatsen.

Infrarood verwarming met de zon in huis

De nieuwe manier van verwarmen is schoon, mooi en je bespaart veel geld. Infrarood verwarming met zonnepanelen zijn nu beschikbaar voor een sensationele prijs!

Ir verwarming kopen met zeer laag verbruik. De zelf opgewekte zonne-energie kan worden gebruikt voor de infrarood verwarmingen. Breng de zon in je huis!

De zelf opgewekte zonne-energie wordt omgezet in schone elektriciteit. Deze wordt direct gebruikt als je eigen energie en perfect voor de infrarood verwarming.

Volgens een studie van de Technische Universiteit van Kaiserslautern bespaar je zo 60% energie. Naast je portemonnee ook erg duurzaam.

De basisvoorwaarde is dat de IR-verwarmingen correct zijn geplaatst. In het huis en de juiste temperatuur verwarming moet zijn ingesteld. Je kan ook de infrarood panelen combineren met de warmte pompen. Bij een warmtepomp duurt het soms wel tot 24 uur voordat je de warmte voelt.

Met de infrarood panelen heb je direct warmte. Binnen enkele minuten al. Beide systemen zijn duurzaam en besparen veel energie. Groene energie is de meest duurzame manier van verwarmen.

Vraag naar onze adviseurs bij u in de buurt en optimaliseer uw leven. Lever uw persoonlijke bijdrage aan het verminderen van de opwarming van de aarde en de CO2 uitstoot. Er zijn genoeg redenen om infrarood verwarming kopen een slimme beslissing te noemen. Geniet van de moderne, comfortabele en milieu vriendelijke infrarood verwarming in uw nieuwe huis!

Kosten van de infrarood verwarming

Infrarood verwarming kopen is niet duur, maar de kosten zijn wel afhankelijk van je keuze. HeatXL is bijzonder zuinig en je verdient de investering al snel terug. Er zijn geen onderhoudskosten.

De prijs voor een infrarood verwarming start bij een bedrag net onder de honderd euro. Het kan ruim over de duizend euro kosten. Je krijgt altijd een kwalitatief hoogwaardig en zeer energiezuinig systeem.

Je kunt dus verschillende soorten infrarood verwarmingen kopen om je woning of bedrijf te verwarmen. Je kan ze allemaal op een mooie manier verwerken in de inrichting. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de plaatsing van infrarood verwarming aan het plafond of aan de muur.

Ook hebben we een speciale terrasverwarming als je lekker buiten wilt zitten op een koude avond. Voor bedrijven hebben wij infrarood verwarming waar je je logo op kan laten plaatsen.

Er zijn veel verschillende soorten modellen infrarood panelen. In principe zijn alle infrarood modellen geschikt voor iedere ruimte. De kosten zijn per individu verschillend.

Je kan bij ons ook Infrarood panelen kopen waar je kunst of foto’s op kan plaatsen. Kies je mooiste foto of tekening. Voor een kleine meerkosten is dit allemaal mogelijk.

Gezond met infrarood verwarming

Infrarood verwarming is niet alleen warm, maar ook gezond. Hieronder waarom de warme infrarood stralen zo gezond voor jou zijn:

• Met een infrarood verwarming is er minder luchtcirculatie. Je krijgt direct de warmte, zonder luchtverplaatsing.

• Rustige luchtcirculatie met minder stofdeeltjes geeft astmapatiënten en mensen met allergieën een comfortabel gevoel. Astmapatiënten hebben aanzienlijk minder ademhaling problemen.

• Je profiteer ook van de hogere luchtvochtigheid. De infraroodstralen zorgen dat het vocht in de muren verdwijnt. De ruimte behoudt een goede luchtvochtigheid. Een huis wordt al snel te droog als normale radiatoren of een open haard aan staan.

Infrarood verwarming zorgt wel voor een goed klimaat in je huis. Geen last meer van droge ogen. Je slijmvliezen drogen niet uit. Geen droge ogen, lippen en neus.

• De infrarood warmtegolven dringen je huid binnen. Dit levert een ontspannen gevoel op. Net als de warme zonnestralen op je huid.

• De warmte verlicht de pijn bij mensen met gewrichtsproblemen en gespannen spieren. Je voelt je fitter, net als de mensen die overwinteren in Spanje.

• Door de warmte die je lichaam binnendringt krijg je een betere bloed doorstroming. De betere doorstroming geeft je meer zuurstof. Daardoor ben je fitter.

• Je hebt geen koude voeten meer doordat de vloer ook warm aanvoelt. Dit is weer goed voor je bloedsomloop in je voeten en benen. Lekker warme voetjes.

• Geen schimmelvorming in de muren. De wandtemperatuur van een infrarood verwarming wordt hoger dan de luchttemperatuur. Hiermee wordt schimmelgroei voorkomen. Schimmels hebben geen schijn van kans om zich te nestelen.

Waarom infrarood verwarming kopen en waar kun je dit? in het trappengat
verkooppunten infrarood verwarming als opschrijfbord

De werking van infrarood verwarming

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke infrarode warmtestralen die je kamer binnendringen, net als de warme zonnestralen. Infrarood verwarming zendt tevens directe warmtegolven naar je muren, meubels en apparaten.

De warme lange infraroodstralen weerkaatsen overal op. Je huis wordt op een natuurlijke manier sneller en aangenaam warm. Net als de zon die de muur of een meubelstuk opgewarmd.

De opwarming van de wanden in de kamer zorgen voor een extra stijging in kamer temperatuur. Infrarood verwarming sluit je aan op elektriciteit en de energie wordt omgezet in warme onschadelijke c-stralen.

Monteer de infraroodverwarming eenvoudig aan de muur of het plafond. Je gebruikt een thermostaat of de smart home app om de temperatuur te regelen.

De smart home app kan je installeren op je iPhone of Android mobiele telefoon. De app is gemakkelijk in gebruik. Regel alles met de app, even van huis of een vakantie. Thuis komen is wel prettig in een warm huis.

De beste top infraroodverwarmingen koop je bij HeatXL en infrarood-verwarming.nl. Wij geven je op maat advies. Je krijgt een uitgewerkt plan, zodat je energie bezuinigt. Natuurlijk wel met een lekker warm huis.

Je kan ook de panelen zelf op onze webshop kopen. Je krijgt een goede instructie voor het installeren erbij.