Infrarood verwarming

INFRAROOD VERWARMING


Infrarood panelen in uw woning


Zuinige verwarming van goede kwaliteit? Indien u dat zoekt bent u bij ons aan het goede adres. Doordat wij het grootste assortiment hebben. Hebben wij altijd precies wat u zoekt. Wij leveren namelijk de beste infraroodverwarming. Gemaakt door de beste fabrikanten. Daarbij krijgt u een degelijk garantie. Zo krijgt u altijd waar voor uw geld. Bovendien weet u zeker dat u veel energie bespaart. Het is daarom dat steeds meer mensen kiezen infrarood panelen als verwarming.

Uw huis verwarmen met infrarood

Overweegt u om uw huis voortaan te verwarmen met infrarood? Dat is een slim idee! Verwarming met infrarood levert namelijk goede prestaties. Tevens geeft het een fijne warmte.

Bovendien levert verwarmen met infrarood, een hoge besparing op.

Wanneer u kiest voor de infraroodpanelen van ons bedrijf. Kiest u dus voor een verwarming van de beste kwaliteit.

Natuurlijk altijd met een lange en goede garantie. Wanner u eerst voor kleine infraroodverwarming kiest. Of doordat u optimaal wil profiteren de keuze maakt voor infrarood als hoofdverwarming. Evenzeer geniet u van prettige warmte.

Maar dat is echter nog niet alles. Doordat wij uw verwarming kunnen voorzien van een geavanceerde regeling. Of eerst koppelen aan een slimme thermostaat. Lukt het ook het paneel te regelen met uw smartphone. Kortom hiermee zorgt u voor extra besparing en meer gemak!

Infraroodverwarming woonkamer

Indien u wilt genieten van het luxe gevoel van lekkere verwarming. Op de eerste plaats in uw woonkamer. Dan zijn er verschillende mogelijkheden en modellen.

Daarnaast kunt u kiezen voor een dun en stijlvol fotopaneel. Hoewel deze een oppervlak van sterk veiligheidsglas hebben. Verwarmen ze bovendien uw woonkamer op een zuinige manier.

Verder leveren wij infrarood panelen van glas. Deze kunnen worden voorzien van een spiegel. Maar ook een krijtbord is een van de tot opties.

Aangezien onze warmtepanelen makkelijk zijn te bevestigen. Zodoende heeft u voldoende opties op uw muur of plafond. Ook nieuw zijn de metalen panelen met een gladde witte poedercoating. Mede door dit uiterlijk plaatst u die heel onopvallend in uw woonkamer.

Infrarood verwarming kopen

Dus wilt u infrarood panelen kopen? In de eerste plaats moet dan weten waar u de warmtepanelen kunt kopen. Ten eerst kunt u onze panelen online kopen. Doe dat bijvoorbeeld in onze webshop. Ten tweede is het ook mogelijk een van onze verkooppunten met showroom te bezoeken.

U kunt deze showrooms vinden verspreid over Nederland en België. In het bijzonder kunt u daar ervaren hoe de warmte van infrarood voelt. Toch maakt juist die ervaring het makkelijker om te beslissen.

Aangenomen dat u graag wil weten welke infraroodpanelen het meest geschikt zijn voor u? Zoals gezegd is het dan verstandig een offerte aanvraag te doen. Opdat juist zo onze infrarood expert een goed advies kan geven. Ondanks dat tonen wij u in onze showroom graag de verschillende modellen.

Wilt u graag meer weten voor u langskomt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Prijs infrarood verwarming

Uiteraard bent u inmiddels benieuwd geworden naar de prijs. Door de vele mogelijkheden en diverse modellen is de keuze immers groot. Kortom welk model bij u past hangt af van uw wensen. Onder andere de ruimte. Maar ook hoe vaak u de verwarming gebruikt. Evenzeer ook waar u de warmtepanelen wilt ophangen. Eveneens is uiteraard uw persoonlijke smaak een factor. Hoewel hierdoor de prijzen ook sterk uiteenlopen. Zijn er al panelen die verkrijgbaar zijn onder de honderd euro. Overigens zijn die vaak eenvoudig en ook niet energiezuinig. Integendeel omdat ze een lage kwaliteit hebben vreten ze stroom. Wilt u zoals gezegd een kwalitatief goed en zuinige verwarming?Overweeg dan om te investeren in een paneel vanaf 500,- euro.


Meer weten?

Wilt u meer informatie over het infrarood verwarmen van uw huis. Of bent u misschien nieuwsgierig naar het uiterlijk van onze panelen?Bezoek dan één van onze showroom's of maak een afspraak voor een demonstratie van infrarood verwarming bij u thuis.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!