Infrarood verwarming

INFRAROOD VERWARMING


Infrarood verwarming in uw woning


Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige verwarming voor uw woning of bedrijf? Dan vindt u bij HeatXL exact wat u zoekt. Wij leveren namelijk de beste infrarood verwarming van gerenommeerde Europese fabrikanten compleet met garantie. Zo krijgt u altijd waarde voor uw investering. Bovendien weet u zeker dat u veel energie bespaart wanneer u gebruik maakt van infrarood panelen als uw verwarming.

Uw huis verwarmen met infrarood

Overweegt u om uw huis voortaan te verwarmen met infrarood panelen? Dat is een uitstekend idee! Verwarming met infrarood levert namelijk superieure prestaties en het biedt een weldadige warmte. Bovendien levert het verwarmen met infrarood een onverwacht hoge energiebesparing op. Als u kiest voor de infrarood verwarming van HeatXL, dan kiest u tevens voor een product van hoogwaardige Europese kwaliteit met een lange en degelijke garantie. Of u nu voor kleine infrarood verwarming kiest of de keuze maakt voor infrarood als hoofdverwarming, u kunt gegarandeerd genieten van een comfortabele warmte. Dat is echter nog niet alles. Als u het wilt, dan kan uw verwarming zelfs worden voorzien van een geavanceerde regeling of een slimme thermostaat. Deze is vaak te bedienen vanaf uw smartphone. Zo zorgt u ook nog eens voor extra besparing en meer gebruiksgemak.

Infrarood verwarming woonkamer

Als u wilt profiteren van het luxe gevoel van infrarood verwarming in uw woonkamer, dan zijn er verschillende mogelijkheden en modellen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een zeer dun en stijlvol fotopaneel met een oppervlak van hoogwaardig veiligheidsglas. Hiermee verwarmt u uw woonkamer op energiezuinige wijze. Verder behoren infrarood verwarming van glas, infrarood verwarming met een spiegel en een krijtbord tot de mogelijkheden. Onze voordelige elektrische warmtepanelen kunt u trouwens op uw wand of plafond plaatsen, net zoals de populaire infrarood verwarming metaal met een gladde witte poedercoating. Door het uiterlijk van de infrarood warmtepanelen plaatst u deze heel discreet en onopvallend in uw woonkamer.

Infrarood verwarming kopen

Dus wilt u infrarood panelen kopen? Dan moet u uiteraard ook weten waar u de warmtepanelen kunt aanschaffen. Zo kunt u onze infrarood verwarming online kopen in onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om een van onze verkooppunten voor infraroodverwarming en de bijbehorende showrooms te bezoeken. Deze zijn verspreid over Nederland en België. Bij zo’n verkooppunt kunt u ervaren hoe de warmte van infrarood panelen voelt. Die ervaring maakt het direct eenvoudiger te beslissen. Wilt u graag weten welke infrarood panelen qua verwarming en bezuiniging het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie? Naar aanleiding van uw offerte aanvraag kan onze infrarood expert bij u thuis een technische inventarisatie uitvoeren en een advies op maat geven. Wij demonstreren in onze showroom graag onze verschillende modellen. Wilt u graag meer weten voordat u langskomt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Prijs infrarood verwarming

Uiteraard bent u inmiddels benieuwd geworden naar de prijs van infrarood verwarming. Door de vele mogelijkheden en diverse modellen is de keuze aanzienlijk. Welk model perfect bij u, hangt van diverse factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte, hoe vaak u de verwarming gebruikt, waar u de warmtepanelen wilt ophangen en uiteraard uw persoonlijke smaak. Hierdoor kunnen de prijzen ook sterk uiteenlopen. Zo zijn er de panelen die verkrijgbaar zijn onder de honderd euro. Deze zijn vaak erg eenvoudig en tevens niet energiezuinig, omdat ze een lage efficiëntie hebben. Wilt u liever een kwalitatief hoogwaardig en energiezuinig systeem? Dan is het verstandig om te investeren in een systeem oer de duizend euro.


Meer weten?

Wilt u meer informatie over het infrarood verwarmen van uw huis of bent u nieuwsgierig naar het uiterlijk van onze verschillende verwarmingsmogelijkheden? Bezoek dan één van onze showroom faciliteiten of maak een afspraak voor een demonstratie van infrarood verwarming op locatie.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!