Infrarood verwarming

INFRAROOD VERWARMING


Infrarood verwarming in uw woning


Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige infrarood verwarming voor uw woning of bedrijf? Dan vindt u bij HeatXL exact wat u zoekt. Wij leveren alleen de beste infrarood verwarming van gerenommeerde Europese fabrikanten met een degelijke garantie. Zo krijgt u altijd waarde voor uw investering en weet u zeker dat u veel energie bespaart.

Uw huis verwarmen met infrarood

Wilt u graag uw huis verwarmen met infrarood verwarming? Een goed idee! Verwarming met infrarood levert superieure prestaties en biedt een weldadige warmte. Bovendien levert het verwarmen met infrarood een onverwacht hoge energiebesparing op. Als u kiest voor de infrarood verwarming van HeatXL kiest u bovendien voor hoogwaardige Europese kwaliteit met een lange en degelijke garantie. Of u nu infrarood verwarming als bijverwarming kiest of de keuze maakt voor infrarood als hoofdverwarming, u kunt gegarandeerd genieten van een comfortabele warmte. Indien u dat wilt kan uw verwarming zelfs worden voorzien van een geavanceerde regeling of een slimme thermostaat, vaak te bedienen vanaf uw smartphone. Zo zorgt u ook nog voor extra besparing en meer gebruiksgemak.

Infrarood verwarming woonkamer

Als u wilt profiteren van het luxe gevoel van infrarood verwarming in uw woonkamer dan zijn er verschillende mogelijkheden en modellen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een zeer dun en stijlvol fotopaneel met een oppervlak van hoogwaardig veiligheidsglas waarmee u uw woonkamer energiezuinig kunt verwarmen. Ook infrarood verwarming van glas en infrarood verwarming met een spiegel of een krijtbord behoren tot de mogelijkheden. Onze voordelige elektrische warmtepanelen kunt u op uw wand of plafond plaatsen, net zoals de populaire infrarood verwarming metaal met een gladde witte poedercoating. Door hun uiterlijk kunt u deze laatste heel discreet en onopvallend in uw woonkamer plaatsen.

Infrarood verwarming waar te koop

Wilt u infrarood panelen kopen? Dan wilt u uiteraard ook weten waar u die kunt aanschaffen. Natuurlijk kunt u onze infrarood verwarming online kopen in onze webshop, maar wij hebben ook verkooppunten voor infrarood verwarming en showrooms in Nederland en Belgie. Daar kunt u ervaren hoe de warmte van infrarood panelen voelt en dat maakt het direct eenvoudiger te beslissen. Wilt u graag weten welke infrarood panelen qua verwarming en bezuiniging het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie? Naar aanleiding van uw offerte aanvraag kan onze infrarood expert bij u thuis een technische inventarisatie uitvoeren en een advies op maat geven. Wij demonstreren in onze showroom graag onze verschillende modellen. Wilt u meer weten voor u langs komt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Prijs infrarood verwarming

Wilt u graag infrarood verwarmingspanelen aanschaffen? Dan is het natuurlijk belangrijk te weten wat de prijs van infrarood verwarming is. Door de vele verschillende mogelijkheden en modellen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden is de keuze aanzienlijk. Welk model bij u past hangt af van in welke ruimte de verwarming gebruikt gaat worden en hoe vaak, waar u deze wilt ophangen en uiteraard uw persoonlijke smaak. Infrarood verwarming is al verkrijgbaar onder de honderd euro voor eenvoudige en niet erg energiezuinige elektrische warmtepanelen met een lage efficiëntie tot ruim over de duizend euro voor een kwalitatief hoogwaardig en zeer energiezuinig systeem. De afmetingen en het vermogen van de panelen maar ook het ontwerp bepalen uiteindelijk de prijs.


Prijs infrarood panelen

Infrarood verwarming is beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Daarom is het niet eenvoudig een eenduidige prijs voor infrarood panelen te noemen. De prijzen variëren van honderd euro voor een eenvoudig model tot ruim duizend euro voor een zeer zuinig en kwalitatief hoogwaardig energiesysteem.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het infrarood verwarmen van uw huis of bent u nieuwsgierig naar het uiterlijk van onze verschillende verwarmingsmogelijkheden? Bezoek dan één van onze showroom faciliteiten of maak een afspraak voor een demonstratie op locatie.