Spiegel en wandpanelen

spiegel en wandpanelen met infrarood

Spiegel en wandpanelen met infrarood verwarming kent u dat al? Hoewel veel mensen het vervelend vinden dar hun spiegel beslaat. Weten maar weinig mensen een oplossing. Heeft u er net als andere mensen ook last van dat uw spiegel is beslagen na het douchen? In dat geval hebben wij de ideale oplossing voor dit probleem.

Dat is namelijk snel verholpen met een spiegel of wandpanelen! Dit paneel is namelijk een infrarood spiegel. Met een ingebouwde met infrarood verwarming.

Het bijzondere an deze verwarming is de snelle opwarmtijd. Dat maakt het ten eerste geschikt voor het maken van een aangename temperatuur in uw badkamer. Bovendien zal uw spiegel voortaan niet meer beslaan. En net zoals bij een gewone spiegel kunt u zich makkelijk opmaken.

Vervolgens is er keuze uit verschillende ontwerpen.Al met al zijn er dus verschillende afmetingen. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste paneel. Wij weten namelijk alles van spiegel en wandpanelen.

Hierdoor is er altijd een infrarood spiegel of wandpaneel te vinden die past bij de huidige stijl van uw badkamer!

Infrarood verwarming spiegel en wandpanelen aansturen

Een infrarood spiegel werkt eigenlijk hetzelfde als elke andere verwarming. Bovendien kunt u hem regelen met een thermostaat. Bij infrarood panelen spiegel en wandpanelen bestuurt u de thermostaat met een draadloos signaal. Bovendien is het een vrij verplaatsbare thermostaat. Sommige infrarood spiegel en wandpanelen hebben een mobiele telefoon bediening. Ze werken daarbij snel en direct.

Met behulp van verschillende programma‘s. Verwarmt u de badkamer alleen wanneer u de ruimte werkelijk gebruikt. Hierdoor bespaart u op energiekosten. Bovendien is het resultaat een nauwkeurige regeling van de temperatuur. Zo eenvoudig is het om uw spiegel en wandpanelen aan te sturen.

Infrarood paneel spiegel ook voor korte tijd

Er zijn altijd kamers in uw huis die u niet constant gebruikt. Juist in die kamers hoeft met andere woorden niet altijd verwarmd te worden. In de badkamer is bijvoorbeeld de warmte meestal voor korte tijd nodig.

Ouderwetse verwarming heeft als nadeel dat het energieverbruik hoog is. Ten tweede is het comfort daarbij laag.

Overigens zijn de snelle infrarood spiegel en wandpanelen ideaal voor snelle regeling. Dat werk zeer goed in uw badkamer.

De beste plek infrarood spiegel en wand panelen

Bevestig uw infrarood spiegelverwarming altijd op een plaats waar geen ramen direct tegenover de infrarood spiegel zijn. Omdat dit namelijk de optimale werking verminderd. Het is beter om uw infraroodpanelen spiegel te richten op een muur. Juist zo kunt u de objecten in de kamer goed in bij warmte productie betrekken. Ook infrarood wandpanelen plaatst u eenvoudig op de juiste plek. Wel is het belangrijk dat ze de meest geschikte afmeting hebben. Kies daarom altijd goed de juiste maat. Vervolgens plaats u de verwarming. Daarna ervaar u zelf van de voordelen van infrarood panelen spiegel en wandpanelen.

Infrarood spiegel met verlichting

De meest populaire spiegel met verwarming is de infrarood spiegel met verlichting. Dit infrarood paneel in de vorm van een spiegel kunt u eenvoudig boven uw wastafel plaatsen. Of het nu gaat om een enkele wastafel of om een bredere dubbel bak uitvoering, voor elke toepassing is er een perfecte infrarood spiegel met verlichting leverbaar. Het bijzondere aan infrarood panelen spiegel en wandpanelen verwarming is de direct voelbare straling. Deze infrarood verwarming voelt u gelijk wanneer u voor het paneel staat. Geen enkel ander verwarmingssysteem kan dit gevoel van warmtecomfort van infrarood panelen spiegel en wandpanelen behalen!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!