Infrarood spiegel en wandpanelen

Infrarood panelen spiegel en wandpanelen

Vindt u het ook zo vervelend dat uw spiegel telkens beslagen is zodra u onder de douche vandaan komt? In dat geval hebben wij de ideale oplossing voor dit probleem, namelijk infrarood panelen spiegel en wandpanelen! Dit zijn eigenlijk een infrarood spiegel met infrarood spiegelverwarming en wandpanelen met infrarood verwarming. Dit bijzondere type verwarming is door de snelle opwarmtijd uitermate geschikt voor het creëren van een aangenaam klimaat in uw badkamer. Bovendien zal uw spiegel voortaan niet meer beslagen worden als u een infrarood spiegel heeft. Er is keuze uit verschillende ontwerpen in uiteenlopende afmetingen wanneer u geïnteresseerd bent in infrarood panelen spiegel en wandpanelen. Hierdoor is er altijd een infrarood spiegel of wandpaneel te vinden die past bij de huidige stijl van uw badkamer!

Infrarood verwarming spiegel en wandpanelen aansturen

Een infrarood spiegel werkt in essentie hetzelfde als elke andere verwarming, namelijk met een thermostaat. Bij een infrarood panelen spiegel en wandpanelen bestuurt u de thermostaat door middel van een draadloos signaal. Deze vrij verplaatsbare thermostaat van infrarood panelen spiegel en wandpanelen heeft een optionele smartphone-bediening en werkt direct. Met behulp van verschillende programma‘s verwarmt u de badkamer alleen wanneer u de ruimte werkelijk gebruikt. Hierdoor bespaart u op energiekosten. Bovendien is het resultaat een nauwkeurige regeling van de temperatuur. Zo eenvoudig is het om uw infrarood panelen spiegel en wandpanelen aan te sturen.

Infrarood paneel spiegel ook voor korte tijd

Er zijn een aantal ruimtes in uw huis die niet constant gebruikt worden. Deze kamers hoeven met andere woorden niet altijd verwarmd te worden. In de badkamer is bijvoorbeeld de warmte meestal voor korte tijd nodig. Traditionele verwarming heeft als nadeel dat het energieverbruik hoog en het comfort laag is. Daarentegen zijn de snelle infrarood panelen spiegel en wandpanelen ideaal voor de kortstondige regeling van de kamertemperatuur in uw badkamer.

De beste plek infrarood panelen spiegel en wandpanelen

Installeer uw infrarood spiegelverwarming altijd op een plek waarbij er geen ramen direct tegenover de infrarood spiegel zijn. Dit zal anders namelijk de maximale efficiëntie verminderen. Het is beter om uw infrarood panelen spiegel te richten op een muur. Op die manier kunt u de gebouwstructuur goed in de warmteproductie betrekken. Ook infrarood wandpanelen plaatst u eenvoudig op de juiste plek, indien deze de meest geschikte vorm hebben. Kies daarom altijd de juiste maat, plaats de verwarming en ervaar direct zelf van de voordelen van infrarood panelen spiegel en wandpanelen.

Infrarood spiegel met verlichting

De meest populaire spiegel met verwarming is de infrarood spiegel met verlichting. Dit infrarood paneel in de vorm van een spiegel kunt u eenvoudig boven uw wastafel plaatsen. Of het nu gaat om een enkele wastafel of om een bredere dubbel bak uitvoering, voor elke toepassing is er een perfecte infrarood spiegel met verlichting leverbaar. Het bijzondere aan infrarood panelen spiegel en wandpanelen verwarming is de direct voelbare straling. Deze infrarood verwarming voelt u gelijk wanneer u voor het paneel staat. Geen enkel ander verwarmingssysteem kan dit gevoel van warmtecomfort van infrarood panelen spiegel en wandpanelen behalen!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!