Infrarood panelen plafond

T500

Infrarood panelen monteren aan het plafond

Infraroodverwarming plafond of wandmontage wat te doen? Het is namelijk niet altijd mogelijk de verwarming te plaatsen op de muur. Als andere mogelijkheid voor de de muur. Raden wij daarom jou aan om infrarood panelen aan het plafond te bevestigen. Hiermee krijg je een goede warmte verdeling in de kamer.

Hiervoor kunnen overigens gewoon de bijgeleverde beugels gebruikt worden. Dat komt omdat deze gemaakt zijn voor zowel muur als plafond montage. Ben je intussen nieuwsgierig naar de mogelijkheden van infrarood panelen op het plafond? Lees dan gerust verder. Je ontdekt dan zelf de voordelen van plafond verwarming.

Onzichtbare infrarood plafond verwarming

Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat de infrarood panelen voor het plafond erg opvallen. Ofwel dat ze niet passen bij de inrichting van de kamer.

Onze infrarood panelen kunnen zo in de eerste plaats onopvallend worden bevestigd. Gebruik daarbij eventueel het montageframe voor plafond bevestiging. Dit frame zorgt er daarbij voor dat; jouw paneel gelijk loopt met het plafond. Hierdoor is het nieuwe plafond verwarming bijna onzichtbaar.

Plafond verwarming voor in de gang

Onze goede infrarood verwarmingspanelen kan je  overal in huis monteren. Neem bijvoorbeeld de gang. De gang heeft de afgelopen jaren een verandering ondergaan. Gesteld dat het vroeger een donkere ruimte zonder verwarming was. Tegenwoordig is de gang veranderd in een open ruimte. Daarbij heeft hij een functie in het midden van het huis. Mede daardoor is de vraag naar warmte in de gang toegenomen. Voor de gang adviseren wij een metalen plafondverwarming. Eventueel met het montageframe voor de inbouw in het plafond.

infraroodpaneel systeemplafond in de slaapkamer
infrarood verwarming verbruik in een keuken

Infrarood panelen voor in de keuken

Een keuken heeft meestal weinig vrije ruimte aan de muur, omdat een groot deel van de wand wordt ingenomen door keukenkasten.

Desondanks het gebrek aan ruimte, wil je waarschijnlijk wel een bepaalde temperatuur hebben in deze ruimte van het huis. Een oplossing is om het verwarmingssysteem aan het plafond te plaatsen.

Door middel van infrarood panelen is de verwarming ook nog eens nauwelijks zichtbaar. Tegelijkertijd is de verwarming optimaal geplaatst voor een gelijkmatige warmteverdeling.

 

Infrarood verwarming voor kinderkamers

Zoals je wellicht merkt zijn infrarood panelen voor het plafond in veel ruimtes een uitstekende oplossing. Meestal is de reden het gebrek aan ruimte, maar soms ook veiligheid. Neem bijvoorbeeld de kinderkamer. Kleine kinderen kunnen zich vervelend verbranden aan traditionele radiatoren.

Het is dan een idee om de infrarood verwarming aan het plafond te monteren in de vorm van plafond verwarmingspanelen. Hierdoor is het veilig voor je kind, bespaar je wederom ruimte én zal de warmte van de infrarood panelen gelijkmatig de kamer in stralen. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat in de kinderkamer.

infrarood verwarming in het plafond in een kinderkamer
Infrarood panelen garage tekening huis

Waarom infrarood panelen in de garage

Uiteraard zijn er ook ruimtes rondom of net aan het huis die af en toe wel wat verwarming kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan bijkeukens, infrarood garage, schuren en opslagruimtes.

Deze bijzondere ruimtes hebben meestal weinig warmte nodig. In veel gevallen is de warmtebehoefte slechts tijdelijk en de ruimtelijk beperkt. Infrarood plafond verwarming voldoet ook in deze situaties perfect aan de wensen op het gebied van verwarming. Ervaar zelf de voordelen van infrarood panelen aan het plafond en bestel vandaag nog de ideale plafond verwarmingspanelen!

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!