Infrarood panelen garageInfrarood verwarming in de garage

Pas infrarood panelen toe als garage en schuurverwarming. Naast bijvoorbeeld de garage heeft ook uw bijkeuken vaak maar weinig warmte nodig. Op de eerste plaats is de warmtebehoefte slechts tijdelijk. Tevens is de grootte van deze ruimtes beperkt.

Daarom bent u natuurlijk op zoek naar een slimme manier van verwarming. Vorst beveiliging met infrarood panelen gaat makkelijk. Het is daarom dat steeds meer mensen voor Infrarood panelen kiezen.

Op dezelfde wijze kunt u ook uw schuur of andere opslagruimtes goedkoop verwarmen. Welke infrarood panelen voor uw garage het beste zijn? Dat is afhankelijk van de maatvoering en uw wensen omtrent regeling en temperatuur.

In het bijzonder kunnen wij het gebruik van stralingswarmte met een energie besparend element aanraden. U kunt deze verwarming voor een schuur of garage namelijk aansturen met een afstandsbediening. Tenslotte is het ook mogelijk om infrarood panelen in uw garage te monteren aan het plafond.

Op deze manier geniet u van de warmte én bespaart u tevens ruimte. Wanneer u uw garage gaat verwarmen met infrarood panelen. Dan gebruikt u het liefst een thermostaat. Door middel van deze sturing, kunt u efficiënt en vraaggericht uw garage verwarmen.

Samengevat kunt u met infrarood panelen voor lage aankoop kosten en laag verbruik van energie realiseren.

Waarom uw garage of schuur verwarmen met infrarood panelen?

Meestal is de schuur of de garage niet de grootste ruimte rondom het huis. Net als in andere kleine kamers, raden wij u aan de verwarming aan het plafond te monteren. Vanaf het plafond straalt de verwarming gelijkmatig de ruimte in. Op deze manier zorgt de infrarood verwarming voor een prettig klimaat.

Daarnaast is het mogelijk om als infrarood verwarming. Gebruikt te maken van een zogenaamde heatstrip. Deze infrarood verwarming is bijzonder geschikt voor gebruikt in uw garage. Ten eerste zijn ze eenvoudig te monteren. Ten tweede nemen ze weinig ruimte in beslag.

Daarbij zijn ze ook nog eens energie zuinig. Uw schuur verwarmen of beveiligen tegen vorst was nog nooit zo simpel!

De zuinige werking van infrarood panelen

Net zoals bij normale verwarming regelt u de temperatuur van uw infrarood verwarming met een thermostaat. Deze plaatst u naast de deur aan de muur.

Wij adviseren de thermostaat van de infrarood panelen in te stellen op een minimale temperatuur. Op deze manier zorgt de infrarood verwarming voor vorst beveiliging.

Wanneer u niet in de garage of schuur aanwezig bent regelt het systeem zichzelf. Tenzij u wil gaan klussen. Op dat moment zet u simpelweg de thermostaat een paar graden hoger. Zo eenvoudig werken onze infrarood panelen in uw garage of schuur.


Uw garage als technische ruimte

Bent u van plan uw hele huis te verwarmen met infrarood panelen? Dan kan de schuur of garage als technische ruimte dienen. Wanneer u uw huis gaat verwarmen met infrarood panelen. Heeft u een aparte oplossing nodig voor uw warm water.

Een elektrische boiler of warmwater-warmtepomp is dan de beste oplossing. Deze kunt u plaatsen in uw schuur of garage. Met behulp van elektriciteit, wordt hierbij warmte onttrokken aan de lucht in de garage. Op die manier wordt het water verwarmd. Dit is energiebesparend en werkt voor de komende jaren betrouwbaar voor een goede prijs.

Het verwarmen met elektriciteit geeft u ook de mogelijkheid om; In de toekomst gebruikt te maken van zonnepanelen. Uw eigen elektriciteit opwekken vergroot immers uw onafhankelijkheid. Daar komen de financiële voordelen nog eens bij. Voor een economisch verantwoord gebruik van infrarood verwarming zijn zonnepanelen overigens niet nodig. Ook zonder uw eigen zonnestroom kunt u kosteneffectief verwarmen met hernieuwbare energie met onze infrarood panelen.

Voordelen van het verwarmen met infrarood

Uiteraard zijn onafhankelijkheid en de financiële bijkomstigheden niet de enige voordelen van infrarood panelen voor de garage. Er zijn diverse uitvoeringen. Daarom is het altijd mogelijk om; Een infrarood verwarming te vinden die optimaal geplaatst kan worden in uw schuur of garage. Door uw infrarood panelen in bijvoorbeeld de garage aan het plafond te monteren. Bespaart u gelijk ruimte. Daar komt bij dat de infrarood panelen voornamelijk de aanwezige objecten verwarmen. Hierdoor is er beduidend minder tocht. Dat brengt weer een ander voordeel met zich mee. Er is minder stofverplaatsing bij infrarood verwarming. Dit zorgt ervoor dat u in uw schuur, garage of andere opslagplek tevens minder hoeft schoon te maken. Dit is dus een ideale bijverwarming.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!