Infrarood panelen

INFRAROOD PANELEN


Verwarmen met infrarood panelen


Wilt u uw huis slim verwarmen? Dat kunt u het best gebruik maken van een energie zuinige en stijlvolle verwarming. In het bijzonder een die in iedere kamer past. Concluderend zijn infrarood panelen dan de beste vervanger voor ouderwetse verwarming.

Deze slimme warmtepanelen verwarmen uw huis immers heel snel. Bovendien passen ze mooi in uw interieur. Gebruik de panelen bijvoorbeeld in uw woonkamer of de keuken. Maar ook in de badkamers of uw slaapkamer komt deze verwarming tot zijn recht.

Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden om uw huis te verwarmen met infrarood. Gelukkig is er altijd een paneel te vinden dat perfect past bij uw wensen. Lees meer over ons assortiment en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden.

Infrarood panelen zijn mooi en zuinig

Infrarood warmtepanelen verschillen natuurlijk in uiterlijk en model. Desondanks zijn alle panelen uitermate stijlvol. Bovendien past zo’n infrarood verwarming in zowel een klassiek huis als bij een moderne inrichting.

Naast een mooi uiterlijk profiteert u daarnaast ook van een ander groot voordeel. Wij bedoelen hier de energie zuinigheid. Deze slimme elektrische infrarood verwarming zet stroom immers direct om in warmtestraling.

Het meest gebruikte paneel heeft overigens een vermogen van 800 watt. Bovendien hebben de panelen een warmte van 95 tot 150 graden.

De temperatuur van een infraroodpaneel is afhankelijk van de uitvoering. Ook speelt de efficiëntie natuurlijk een rol. Aangezien deze het verbruik voor een groot gedeelte bepaald.

De afwerking van een warmtepaneel heeft overigens geen invloed op de warmtestraling. Aangezien u veel keuze heeft is het altijd verstandig onze showroom te bezoeken.

Een infrarood paneel past overal.

Aangezien er veel verschillende mogelijkheden zijn bij het kiezen van infrarood verwarming. Kunt u gelukkig altijd een paneel vinden dat past bij de inrichting van uw huis.

Of u nu kiest voor metalen panelen. Of een paneel met een witte poedercoating. Bovendien kunt u kiezen voor installatie tegen het plafond. Maar anderzijds kunt u een paneel ook op de muur bevestigen.

Alle beschikbare panelen zijn zeer goed en onopvallend weg te werken. gesteld dat u dat wilt natuurlijk.

Daar staat tegenover dat de infrarood warmtepanelen ook een onderdeel kunnen worden van uw inrichting. Het beste voorbeeld van zo’n uitstekend warmtepaneel is een infrarood spiegel paneel.

Daarmee kunt u makkelijk en onopvallend iedere kamer in uw huis verwarmen. Bovendien is de warmte van uw infrarood paneel gegarandeerd snel beschikbaar.

Overigens zijn de panelen met een afbeelding een gewilde manier van verwarmen. Zodoende kunt u het paneel bedrukken met een eigen gekozen foto. Natuurlijk kunt ook ook kiezen voor een bijzondere afbeelding van een schilderij. Al met al heeft u dan niet alleen een zuinige verwarming in huis. Maar ook meteen een onzichtbare verwarming.

Ook kunt u met een krijtbord infrarood paneel uw keuken verwarmen. Zo zijn er geen lelijke radiator te zien.


Infrarood panelen kopen

Overweegt u infrarood panelen kopen? Maar weet u nog niet helemaal zeker welk paneel het best bij uw kamer past?

Kom dan langs in onze showroom. Daar geven wij u een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Aangezien u in onze showroom zelf meteen de vele voordelen van infrarood verwarming panelen kunt ervaren. Is een bezoek aan de showroom een goed begin.

Anderzijds krijgt u dan meteen een persoonlijk advies. Op die manier krijgt u altijd een paneel dat aansluit bij uw wensen.

Weet u al precies wat u wilt? Dan kunt u ook onze webshop bezoeken. Hier kunt u uw keuze direct maken.

Kortom indien u graag eerst een offerte wilt ontvangen? Dan vraagt u direct online een offerte aan. U krijgt dan zo snel als mogelijk een prijsopgave toegestuurd.

Indien u dat wil, kunnen wij u aan de hand van uw offerte aanvraag ook thuis bezoeken voor een advies.


Prijs van infrarood panelen verwarming

Infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Hoewel het daarom niet makkelijk is om een gemiddelde prijs voor een paneel te noemen. Willen wij u intussen wel een indicatie geven.

Aangenomen dat de prijzen beginnen bij honderd euro voor een eenvoudig model. Vervolgens moet u voor een compleet systeem. Geschikt voor een heel huis. Rekenen op een paar duizend euro. Ter illustratie moet voor zeer zuinige of erg luxe panelen natuurlijk een hogere prijs worden betaald.


Meer weten?

Heeft u na het lezen van deze pagina graag meer informatie over het infrarood verwarmen van uw huis.

Of bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar het uiterlijk van onze infrarood warmtepanelen?

Bezoek dan één van onze showrooms. Of maak een afspraak voor een demonstratie bij u thuis.