Infrarood panelen

INFRAROOD PANELEN


Verwarmen met infrarood panelen


Wilt u uw huis optimaal verwarmen? Dan kunt u rekenen op een energiezuinige en stijlvolle verwarming die in iedere ruimte past. Infrarood panelen zijn een perfect alternatief voor traditionele verwarming, zoals Centrale Verwarming (CV) of gasverwarming. Deze innovatieve warmtepanelen verwarmen uw huis zeer snel. Bovendien staan ze stijlvol in uw interieur, of dat nu in de woonkamer is, de keuken, badkamer of uw slaapkamer. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw huis te verwarmen met infrarood panelen verwarming. Daarom is er altijd een paneel te vinden dat perfect aansluit bij uw behoeften en wensen. Lees meer over onze collectie en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden.

Infrarood panelen: stijlvol en zuinig

Infrarood warmtepanelen variëren weliswaar in vorm of model. Desondanks zijn al onze uitvoeringen uitermate stijlvol. Bovendien past zo’n infrarood paneel zowel in een klassiek als in een modern interieur. Naast een mooi uiterlijk kunt u ook profiteren van een ander groot voordeel van infrarood panelen verwarming: zuinigheid. Elektrische infrarood panelen zetten stroom om in warmtegolven. De meest voorkomende infrarood panelen hebben een vermogen van tussen de 100 en 2000 watt. Ze hebben een oppervlakte temperatuur van 95 tot 150 graden Celsius. De exacte temperatuur van een infraroodpaneel is afhankelijk van de uitvoering, de efficiëntie en uiteraard de gewenste temperatuur. De afwerking van een warmtepaneel heeft uiteraard geen invloed op de werking, maar wel op de warmtegeleiding.

Infraroodpaneel past overal

Juist doordat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn bij het gebruik en toepassen van infrarood verwarming past deze manier van paneel verwarming overal in uw huis. Of u nu kiest voor metalen infrarood panelen met een witte poedercoating voor aan het plafond of op de muur. Alle beschikbare modellen zijn zeer discreet. Hierdoor worden de infrarood warmtepanelen direct een onderdeel van uw bestaande interieur. Een voorbeeld van zo’n uitstekend warmtepaneel is de infrarood spiegel paneel. Door middel van infrarood panelen verwarming kunt u geheel onopvallend iedere ruimte in uw woning verwarmen. Bovendien is de warmte gegarandeerd direct beschikbaar. Daarnaast zijn ook de infrarood panelen met afbeeldingen een populaire manier van verwarmen. Met een eigen aangeleverde foto of een bijzondere afbeelding uit onze collectie heeft u een mooi object in huis dat onzichtbaar verwarmt. Verder kunt u met een krijtbord infraroodpaneel uw keuken ook verwarmen zonder dat er een lelijke radiator in het zicht is.

Infrarood panelen kopen

Wilt u infrarood panelen kopen, maar weet u nog niet helemaal zeker wat voor paneel verwarming het best bij uw situatie past? Kom dan langs in onze showroom en wij geven u een demonstratie van alle verschillende mogelijkheden in infrarood verwarming! U zult in de showroom direct de vele voordelen ervaren van infrarood verwarming panelen. Uiteraard krijgt u van ons altijd een persoonlijk advies op maat. Weet u al precies wat u wilt? Dan kunt u natuurlijk ook onze webshop bekijken en daar uw keuze maken. Wilt u graag eerst een offerte ontvangen van de infrarood warmtepanelen? Vraag die dan direct aan en u krijgt zo snel mogelijk een prijsopgave op maat. Indien u dat wenst kunnen wij u aan de hand van uw offerte ook thuis bezoeken voor een gepast advies.


Prijs van infrarood panelen verwarming

Infrarood panelen verwarming is beschikbaar in uiteenlopende uitvoeringen en afmetingen. Hierdoor is het niet eenvoudig om een eenduidige prijs voor de infrarood panelen te noemen. De prijzen variëren van honderd euro voor een eenvoudig model tot ruim duizend euro voor een zeer zuinig en kwalitatief hoogwaardig energiesysteem compleet met diverse infrarood warmtepanelen.

Meer weten?

Wilt u na het lezen van deze pagina graag nog meer informatie over het infrarood verwarmen van uw huis of bent u nieuwsgierig naar het uiterlijk van onze verschillende infrarood warmtepanelen? Bezoek dan één van onze showroom faciliteiten of maak een afspraak voor een demonstratie op locatie.