Bijverwarming

Bijverwarming in uw woonkamer

Infrarood panelen kunnen een goede oplossing zijn voor bijverwarming. Soms zijn er bijvoorbeeld plaatsen in uw woonkamer waar de temperatuur te laag blijft.

Naast uw centrale verwarming kunt u infrarood-verwarming dan als extra bijverwarming gebruiken. Zo kunt u een warmteprobleem makkelijk en snel oplossen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden met deze energie besparende verwarming? Alle voordelen van infrarood panelen als bijverwarming leest u in dit artikel.

Zuinige bijverwarming met infrarood panelen

U zit natuurlijk vaak in uw woonkamer. Vandaar dat het belangrijk is dat het er prettig warm en comfortabel is. Ook moet de inrichting aansluiten bij uw smaak en passen bij de stijl van uw huis. Onze mooie infrarood panelen voldoen precies aan die eisen.

Ten eerste is deze verwarming heel zuinig. Daarbij kan deze bijverwarming ook worden bedrukt met een zelf gekozen afbeelding zoals een foto of schilderij. Daarmee wordt uw paneel een onderdeel van de inrichting van uw woning. En maakt u het paneel eenvoudig passend bij uw inrichting!

Kiest u voor onze infrarood panelen? Dan kiest u niet alleen een zuinige verwarming. U geniet ook van het mooie uiterlijk en de hoge kwaliteit.

Verschillende formaten en uitvoeringen

Het is mogelijk om onze infrarood panelen in diverse formaten en uitvoeringen te bestellen. Infrarood glaspanelen als bijverwarming zijn in ieder geval altijd afgewerkt met een gehard veiligheidsglas. Dit glas is zeer temperatuur- en schokbestendig.

De afgeronde hoeken zijn een belangrijk kenmerk van het succesvolle ontwerpen van deze panelen. Neem gerust een kijkje in onze webshop en bekijk het assortiment en de mogelijkheden.

Energiezuinige bijverwarming aan muur of plafond

Naast de verschillende maten en uitvoeringen kunt u al onze infrarood panelen op bijna iedere gewenste manier bevestigen aan de muur of plafond. Wist u bijvoorbeeld dat deze verwarming niet aan de muur gemonteerd hoeft te zijn?

Als alternatief voor montage op de muur, raden wij u aan om de panelen aan het plafond te monteren. Zo kan deze paneelverwarming een juiste warmte afgifte behalen. Onze verwarmingen kunt u met een boormal eenvoudig uitmeten op de gewenste plek.

Dankzij de meegeleverde beugels is montage heel makkelijk. Deze beugels zijn namelijk geschikt voor zowel bevestiging aan de muur als aan het plafond.

Niet recht tegenover een raam plaatsen

Uiteraard is de ophang plek van de verwarming geheel aan u. Plan de installatie van uw energiezuinige bijverwarming wel slim. Zorg dat er geen ramen direct tegenover uw infrarood verwarming zijn.

Een raam direct tegenover uw paneel vermindert namelijk de efficiëntie. Het is beter om uw infraroodverwarming te richten op een wandvlak of op de vloer. Op die manier betrekt u de woning en de objecten in de kamer het best in de warmteproductie.

Infrarood verwarming in uw gehele woning

Onze infrarood verwarming kunt u op diverse plekken in huis plaatsen. Ondanks het beperkte wattage en afmeting geeft deze verwarming ook voldoende warmte op koude dagen.

Als u het paneel bedient met een thermostaat, dan verbruikt u nooit onnodig energie.

De regeling kan samen met andere verwarming in de woning worden aangestuurd. Dit kunnen wij regelen met een slimme thermostaat.

Bijverwarming regelen in verschillende zones

Het is mogelijk deze verwarming over verschillende zone's te verdelen. Wanneer u de voorkeur heeft voor een directe regeling is dat simpel te realiseren. U kunt dan uw bijverwarming eenvoudig per paneel regelen. Iedere kamer krijgt dan een eigen thermostaat.

Hierdoor geniet u overal in huis van de door u gewenste temperatuur. Ook gebruikt u het systeem zo het meest effectief

Infraroodpaneel als zuinige bijverwarming in uw badkamer

Naast de energiezuinige werking en het mooie uiterlijk zijn er nog meer voordelen. Bijvoorbeeld bij het gebruik in uw badkamer .

Een badkamer is verwarming technisch namelijk een bijzonder geval. Aangezien daar meestal alleen in de morgen en in de avond korte tijd warmte nodig is.

Een constante verwarming is in dat geval nadelig. Snelle en zuinige bijverwarming in de vorm van infrarood spiegelpanelen is daar juist ideaal. Daarmee kunt u kortstondig de temperatuur in de badkamer regelen.

Bijverwarming als een spiegel

Als infrarood bijverwarming in uw badkamer kunt u ervoor kiezen om een infrarood spiegelpaneel te bestellen. In de vorm van een spiegel zal uw nieuwe infraroodverwarming geen aandacht trekken.

Kies simpelweg de gewenste afmeting uit de verschillende formaten en ervaar hoe plezierig het is als de spiegel niet meer beslaat na het nemen van een douche.

Handdoekrek met een dubbele functie

Het spiegel infraroodpaneel is niet de enige bijzondere infrarood verwarming. Zo is er ook infraroodverwarming met een dubbele functie. Deze heeft een handdoek beugel voor het drogen van uw handdoeken.

Snelle energiezuinige bijverwarming

Het speciale aan deze vorm van verwarming is de snel voelbare warmtestraling. Geen andere verwarming kan deze prettige stralingswarmte bereiken.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom en ontdek de warmte en het comfort!