Bijverwarming

Bijverwarming in uw woonkamer

Soms zijn er plaatsen in uw woonkamer waar de temperatuur niet op het gewenste comfortniveau komt, ondanks de aanwezigheid van een verwarming. Met een infrarood-verwarming als bijverwarming ondersteunt u gemakkelijk uw bestaande verwarming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor deze energiezuinige verwarming? Alle informatie omtrent deze infrarood verwarming als bijverwarming vindt u hier!

Zuinige bijverwarming met infrarood panelen

U bent vanzelfsprekend vaak in uw woonkamer. Daarom moet het aangenaam warm zijn en tegelijkertijd moet uw inrichting voldoen aan uw smaak en stijl. Veelzijdige infrarood glaspanelen voldoen precies aan al uw wensen. Ten eerste is dit type verwarming erg zuinig. Daarnaast kan deze bijverwarming bijvoorbeeld worden bedrukt met een eigen gekozen afbeelding. Zo wordt de verwarming een integraal onderdeel - passend bij uw inrichtingsstijl! Wanneer u kiest voor infrarood panelen, kiest u dus niet alleen energiezuinige verwarming. U geniet tevens van een stijlvol aanblik. Denk ook eens aan toepassingen buiten het huis, zoals terrasverwarming.

Verschillende formaten en uitvoeringen

Het is mogelijk om infrarood panelen in diverse formaten en uitvoeringen te bestellen. Infrarood bijverwarming is in ieder geval altijd afgewerkt met een hoogwaardig gehard veiligheidsglas dat bijzonder temperatuur- en schokbestendig is. De afgeronde hoeken zijn een essentieel kenmerk van een van onze succesvolle ontwerpen. Neem gerust een kijkje in het assortiment voor alle mogelijkheden.

Energiezuinige bijverwarming aan muur of plafond

Naast verschillende formaten en uitvoeringen kunt u onze infrarood panelen tevens op de gewenste manier bevestigen. Wist u bijvoorbeeld dat deze verwarming niet altijd aan de muur gemonteerd hoeft te zijn? Als alternatief voor de plaatsing aan de muur, raden wij u aan om de verwarming aan het plafond te monteren om een juiste warmteafgifte te bereiken. Onze verwarmingen kunt u eenvoudig bevestigen op de gewenste plek dankzij de meegeleverde beugels. Deze zijn namelijk geschikt voor zowel wand- als plafondmontage.

Niet tegenover een raam

Uiteraard is de plaatsing van uw verwarming geheel aan u. Plan de installatie van uw energiezuinige bijverwarming op zo’n manier dat er geen ramen direct tegenover uw infrarood verwarming aanwezig zijn. Een raam vermindert namelijk de maximale efficiëntie. Het is beter om uw infraroodverwarming te richten op een wandvlak of op de vloer. Op die manier betrekt u de gebouwstructuur optimaal in de warmteproductie.

Infrarood verwarming in uw gehele woning

Onze uitstekende infrarood verwarming kunt u op diverse plekken in huis plaatsen. Met beperkte afmeting biedt deze verwarming al snel voldoende reserve op zeer koude dagen. Als u het systeem aanstuurt met een thermostaat, dan verbruikt u geen onnodige energie op minder koude dagen. De regeling kan samen met andere verwarmingstoestellen in de ruimte worden geregeld via een gemeenschappelijke thermostaat of vanuit een aparte thermostaat.

Bijverwarming in verschillende zones

Het is dus mogelijk om de verwarming in verschillende zones op te delen. Wanneer u de voorkeur geeft aan individuele temperatuurzones, dan kunt u elke bijverwarming optimaal individueel regelen met een eigen thermostaat. Hierdoor geniet u overal in huis van de juiste temperatuur.

Infrarood als zuinige bijverwarming in uw badkamer

Naast de energiezuinige eigenschappen en het stijlvolle uiterlijk zijn er nog meer voordelen van infraroodverwarming als bijverwarming te noemen. Stel, u wilt een comfortabele temperatuur in uw badkamer. De badkamer is een bijzonder geval, aangezien over het algemeen alleen ‘s morgens en ‘s avonds warmte nodig is. Dan bevindt u zich namelijk in deze ruimte. Een constant verwarmingssysteem is in dat geval een nadeel wat betreft energieverbruik en comfort. Snelle en zuinige bijverwarming in de vorm van infrarood panelen is dan juist ideaal. Daarmee kunt u kortstondig de kamertemperatuur van de badkamer regelen.

Bijverwarming als een spiegel

Voor de infraroodverwarming als bijverwarming in de badkamer kunt u ervoor kiezen om een speciale spiegel te bestellen. In de vorm van een spiegel zal uw nieuwe infraroodverwarming geen aandacht trekken. Kies simpelweg de gewenste afmeting uit de verschillende formaten en ervaar hoe plezierig het is als de spiegel niet meer beslaat na het nemen van een douche.
Infrarood bijverwarming

Handdoekrek met een dubbele functie

De spiegel is niet de enige bijzondere vorm waarin u infraroodverwarming als zuinige bijverwarming kunt kopen. Zo bestaat er ook verwarming met een dubbele functie in de vorm van een handdoekrek. Het rek verwarmt ten eerste de ruimte van uw badkamer. Daarnaast zal het ook moeiteloos uw natte handdoeken drogen.

Snelle zuinige bijverwarming

Dus bent u nog op zoek naar energiezuinige verwarming voor alle ruimtes in uw huis? Investeer dan in infraroodverwarming als bijverwarming en profiteer van de voordelen. Het bijzondere aan infrarood verwarming is onder andere de direct voelbare warmtestraling wanneer u direct voor of onder het paneel staat. Geen enkel andere bijverwarming kan deze stralingswarmte bereiken. Dus wacht niet langer en ontdek het zelf!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!