Groothandel infrarood verwarming

groothandel infrarood verwarming

Groothandel infrarood verwarming

Groothandel voor infrarood verwarming nodig in de Benelux? HeatXL gaat in alles tot het uiterste. Bovendien is maximale kwaliteit leveren onze dagelijkse drijfveer.

Daarom spannen wij ons maximaal in voor onze klanten. assortiment infrarood panelen van de beste kwaliteit. En natuurlijk doen we dat dan ook nog voor de beste prijs.

Wij bieden u dus de beste service en goede kwaliteit. Maar ook leveren wij advies op maat en geven u de ruimste keuze. Zo stellen we alles in het werk, om de projecten van onze klanten maximaal te laten slagen.

Groothandel infrarood panelen en toebehoren

Als groothandel voor infrarood panelen zorgen wij dat u altijd vaste aanspreekpartners heeft. Deze zijn op de hoogte van uw lopende projecten en wensen.

Zowel voor de vernieuwing van verwarming als voor grote projectmatige bestellingen kunt u bij onze accountmanagers terecht. Onze medewerkers beschikken daarbij over zeer goede productkennis en ervaring.

Groothandel infrarood verwarming voor de technisch installateur

Word zakelijk partner en registreer uw bedrijf als dealer van onze producten. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

Hoewel dat de snelste manier is vinden wij het ook belangrijk dat u over voldoende kennis beschikt van onze infrarood verwarming. Daarom nodigen wij u graag uit voor een afspraak in onze showroom om nader kennis te maken.

Groothandel infrarood verwarming en thermostaten

Overigens kunt u niet alleen voor een infrarood verwarmingspaneel bij ons terecht. Wij leveren ten eerste infrarood panelen, maar ook slimme thermostaten. Met die combinatie verwarmen uw klanten nog zuiniger.

De beste groothandel voor infrarood verwarming

Met een partner account bestelt u eenvoudig en snel artikelen uit ons ruime assortiment. Maar er zijn nog meer goede redenen om met ons samen te werken. U kunt bijvoorbeeld bouwen op de expertise van onze adviseurs.

U heeft eveneens keuze uit zeer veel verschillende infrarood verwarming en warmtepanelen.

De voordelen van infrarood verwarming op maat

Als groothandel van infrarood verwarming vinden wij ontwerpvrijheid heel belangrijk. Dat is de reden dat wij kanten de mogelijkheid bieden om hun infrarood verwarming zelf te ontwerpen.

Men kan kiezen uit meerdere mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een paneel op RAL kleur. Maar ook is het mogelijk een infrarood verwarming te voorzien van een zelf gekozen afbeelding.

Infrarood panelen groothandel met voorraad

Bij ons krijgt u altijd persoonlijk advies van één van onze specialisten. Bovendien is het belangrijkste deel van onze infrarood panelen direct uit voorraad leverbaar.

Wij doen dat vanuit onze eigen magazijnen in Nederland en België.

Eventueel kan een bestelling meteen door u meegenomen worden. Duurt een verbouwing of verhuizing onverwachts langer dan gepland? Dan bestaat de mogelijkheid dat wij de producten voor u in opslag nemen.

Eveneens bieden wij u de mogelijkheid tot het verzorgen van drop-shipping.

Als groothandel importeren en produceren wij zelf

Als ondernemer moet u scherp kunnen inkopen. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij importeren en produceren onze producten zelf. Dat wil zeggen dat er geen sprake is van tussenhandel.

Dat zorgt ervoor dat wij snel en flexibel kunnen zijn in onze service. En natuurlijk hebben wij alle kennis over onze producten zelf in huis. Zo garanderen wij u kwaliteit.

Al die voordelen geven wij vervolgens door aan u. Zo betaald u nooit te veel en heeft u een voorsprong op uw concurrenten.

Uw infrarood verwarming uit voorraad geleverd

Het voordeel van onze infrarood verwarming groothandel is dat wij infrarood panelen op voorraad beschikbaar hebben. Hierdoor weet u zeker dat uw installatie planning niet in gevaar komt.

De markt verandert razendsnel. Daarom investeert Sligro continu in klantgerichte oplossingen, zoals onze bestelservice en onze kennisplatforms. Dat helpt jou succesvol ondernemen.