Contact

contact

CONTACT GEGEVENS HEATXL INFRAROOD VERARMING

Stuur ons uw berichtNeem direct contact op: Bel 0165-714107 of mail info@heatxl.com

OPENINGSTIJDEN


Ma - Vrij09:0012.00
Ma - Vrij13:0017:00

SHOWROOMS BIJ U IN DE BUURT

Het hoofdkantoor van HeatXL is gevestigd in Oud Gastel & Roosendaal, daarnaast zijn er diverse prefered partners met showrooms in Nederland en België.
In deze showrooms krijgt u alle gelegenheid om op uw gemak rond te kijken en u deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden met infrarood verwarming.

De inrichting is zo afgestemd dat u een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden.
Daarnaast staat alles gevarieerd opgesteld met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs.

Bij ons kunt u kosteloos parkeren.

HOOGWAARDIGE INFRAROODPANELEN EN ELEKTRISCHE VERWARMING


Wij leveren hoogwaarde infraroodpanelen en elektrische verwarming oplossingen van gerenommeerde Europeese fabrikanten. Ons bedrijf concurreert niet op de laagste prijs, maar is trots op de superieure kwaliteit en bewezen energiezuinige werking van onze producten.

Met expertise in zowel de particuliere als de utiliteitsbouw adviseren onze specialisten deskundig bij calculatie en technische toepassing van onze infraroodpanelen.
Wij hebben een hoge klant tevredenheid en bieden een perfecteklantenservice.

AFSPRAAK MAKEN?


Als u bij uw bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, adviseren wij u van te voren een afspraak te maken. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren.

U heeft liever advies bij u op locatie? Die mogelijkheid bestaat ook, onze adviseur komt dan bij u langs.
Via het contactformulier hiernaast kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer u het uitkomt. Of het nu gaat om een bezoek aan één van onze showroomlocaties of een afspraak bij u thuis.

Infrarood verwarming kopen doet u niet elke dag, daarom staat HeatXL garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies een heldere offerte en eerlijke prijzen.

TWIJFEL NIET EN BEL! +31 (0)165 714 107