CONTACT GEGEVENS HEATXL INFRAROOD VERARMING

POSTADRES:
Blauwhekken 1E,
4751XD, Oud Gastel

SHOWROOM/BEZOEK:
Blauwhekken 1E,
4751XD, Oud Gastel

LOGISTIEK:
Blauwhekken 1E,
4751XD, Oud Gastel

Stuur ons je bericht

Neem direct contact op: Bel 0165-714107 of mail info@heatxl.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

09:00 uur

12:00 uur

Maandag t/m Vrijdag

13:00 uur

17:00 uur

SHOWROOMS BIJ U IN DE BUURT

Het hoofdkantoor van HeatXL is gevestigd in Oud Gastel & Roosendaal, daarnaast zijn er diverse prefered partners met showrooms in Nederland en België.
In deze showrooms krijg je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken en je  deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden met infrarood verwarming.

De inrichting is zo afgestemd dat je een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden.
Daarnaast staat alles gevarieerd opgesteld met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs.

Bij ons kan je kosteloos parkeren.

HOOGWAARDIGE INFRAROODPANELEN EN ELEKTRISCHE VERWARMING


Wij leveren hoogwaarde infraroodpanelen en elektrische verwarming oplossingen van gerenommeerde Europeese fabrikanten. Ons bedrijf concurreert niet op de laagste prijs, maar is trots op de superieure kwaliteit en bewezen energiezuinige werking van onze producten.

Met expertise in zowel de particuliere als de utiliteitsbouw adviseren onze specialisten deskundig bij calculatie en technische toepassing van onze infraroodpanelen.
Wij hebben een hoge klant tevredenheid en bieden een perfecteklantenservice.

AFSPRAAK MAKEN?

Als je bij jouw bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, adviseren wij je van te voren een afspraak te maken. Wij maken dan voldoende tijd voor jou vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren.

Je hebt liever advies bij jou op locatie? Die mogelijkheid bestaat ook, onze adviseur komt dan bij jou langs. Via het contactformulier hiernaast kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer het jou uitkomt. Of het nu gaat om een bezoek aan één van onze showroomlocaties of een afspraak bij jou thuis.

Infrarood verwarming kopen doet je niet elke dag, daarom staat HeatXL garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies een heldere offerte en eerlijke prijzen.

TWIJFEL NIET EN BEL! +31 (0)165 714 107