Alkari infrarood panelen

Kwaliteit staat bij de Alkari infrarood verwarming hoog in het vaandel. Om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen worden alleen componenten met de beste prestaties gebruikt. De panelen worden vervolgens met vakkundig handwerk geproduceerd. Hierdoor staan de infrarood panelen van Alkari garant voor hoogwaardige producten en kwaliteit. Bij de ontwikkeling en steeds verdere verbetering van de producten werkt Alkari infrarood verwarming intensief samen met een netwerk van specialisten. Mensen met kennis, ervaring en inzet maken van elk Alkari infrarood paneel een bijzonder exemplaar. Wij geloven in onze producten en zijn ervan overtuigd dat u met een Alkari infrarood paneel een uitstekende keuze maakt.

Alkari infrarood verwarming is milieubewust

Bij de Alkari infrarood panelen wordt er tijdens de productie van de panelen vanzelfsprekend rekening gehouden met duurzaamheid. Gedurende het productieproces van een Alkari infrarood paneel wordt gebruik gemaakt van materialen die exclusief voor Alkari zijn ontwikkeld. Hierdoor voldoet Alkari infrarood verwarming aan de ecologische en economische criteria van deze tijd. Een voorbeeld van de duurzame en milieubewuste insteek: bij de productie van Alkari infrarood panelen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van stroom uit 100 % hernieuwbare energiebronnen.

Kwaliteit van Alkari infrarood panelen

Met de aanschaf van een paneel van Alkari infrarood verwarming beschikt u over een kwalitatief product geproduceerd in Duitsland. Bovendien beschikken de producten van Alkari infrarood verwarming over meerdere kwaliteit- en veiligheidskeurmerken. Kortom, met zo’n hoogwaardig Alkari infrarood paneel bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en veilig product.

In meer dan 12 landen verkrijgbaar

Met een uitgebreid assortiment aan infrarood panelen en meer dan 10 jaar ervaring biedt Alkari creatieve en mooie oplossingen voor de verwarming in uw huis, schuur, garage of opslag. Deze panelen kunnen tevens worden aangepast op wens van de klant. Hierdoor kiest u eenvoudig infrarood panelen van Alkari die perfect voldoen aan uw wensen en eisen. Bovendien staat Alkari infrarood verwarming garant voor Duitse kwaliteit en scherpe prijzen.

Energiebewust en duurzaam verwarmen

U heeft de mogelijkheid om uw panelen van Alkari infrarood verwarming te voeden met stroom opgewekt uit bijvoorbeeld zonnepanelen of andere duurzame stroombronnen. Alkari Infrarood panelen geven altijd een aangename warmte af . Zeker ten opzichte van de traditionele manier van verwarmen. Alkari infrarood verwarming kan tevens worden toegepast als hoofd- of bijverwarming in woningen, loodsen, kantoren, vakantiehuizen, horeca, pleziervaart en nog veel meer ruimtes. Met een uitgebreid assortiment aan producten biedt Alkari infrarood verwarming de oplossing om het gewenste comfort in een ruimte te realiseren.

Alkari infrarood panelen in de badkamer

Zo worden de Alkari infrarood panelen ook veelvuldig toegepast in badkamers. De panelen zijn namelijk leverbaar in vele verschillende wattages en afmetingen. Het voordeel van infrarood panelen van Alkari in uw badkamer is dat de muren snel van het vocht af zijn. Hierdoor krijgt schimmel geen kans en blijft uw badkamer langer schoon. De beste plek om uw Alkari infrarood paneel te monteren is aan het plafond.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!