alkari infrarood panelen

T500

Alkari infrarood verwarming heeft de kwaliteit hoog staan. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen worden alleen onderdelen van de beste kwaliteit gebruikt. Daarbij worden onze panelen vakkundig gemaakt. Hierdoor staat infrarood verwarming van Alkari voor goede producten van de beste kwaliteit.

Bij de ontwikkeling en verbetering van de panelen werken wij samen met deskundige specialisten.

Alle medewerkers van Alkari hebben veel kennis en ervaring. Met die kennis maken wij van ieder paneel een bijzonder paneel. Wij geloven in onze producten. Daarom zijn wij er zeker van dat je met een Alkari infraroodverwarming een juiste keuze maakt.

Alkari infrarood panelen aan tafel
Alkari infrarood panelen

Alkari infrarood verwarming is energie zuinig

In de fabriek wordt er tijdens het maken van de panelen rekening gehouden met duurzaamheid. Zodoende is de montage van een Alkari infrarood paneel vrij gemakkelijk. Juist daarom gebruiken wij materialen die speciaal voor Alkari zijn samengesteld.

Hierdoor voldoen Alkari infrarood verwarming aan de eisen van deze tijd. Een voorbeeld van energiebesparing zit in het gebruik van energie. Bij het maken van Alkari infrarood panelen wordt gebruik gemaakt van groene stroom.

Kwaliteit van Alkari infrarood panelen

Met de aankoop van een Alkari paneel koop je een degelijke verwarming gemaakt in Duitsland. Daarbij hebben Alkari panelen alle kwaliteits- en veiligheids keurmerken. Kortom, met de Alkari IR verwarming ben je verzekerd van een goed en veilig product. Ook heeft Alkari diverse soorten infrarood panelen.

Zo heeft Alkari een slimme en mooie oplossingen voor de verwarming in ieder huis. Maar ook in een schuur, je garage of opslag kan het paneel goed gebruiken. Er is nog een reden waarom je voor Alkari infrarood verwarming zou moeten kiezen. Wij kunnen de panelen aanpassen aan de wens van jou als klant.

Hiermee kies je eenvoudig infrarood panelen van die voldoen aan jouw wensen. Zo is er altijd een Alkari paneel dat past bij de inrichting. Alkari staat voor Duitse kwaliteit met zeer scherpe prijzen.

Alkari infrarood panelen in een vakantie woning
Alkari infrarood panelen in de slaapkamer

In meer dan 12 landen verkrijgbaar

Als bedrijf heeft Alkari al meer dan 10 jaar ervaring in de productie van zuinige infrarood verwarming. Alkari heeft slimme en mooie oplossingen voor de verwarming van ieder huis. Er is nog een reden waarom je voor Alkari infrarood verwarming zou moeten kiezen.

Wij kunnen de panelen aanpassen aan de wens van jou als gebruiker. Op deze manier kies je eenvoudig voor infrarood panelen van die voldoen aan de wensen. Hierdoor is er altijd een Alkari paneel dat past bij je inrichting. Na jouw aankoop staat Alkari vervolgens garant voor de Duitse kwaliteit met toch een zeer scherpe prijs.

 

Energie zuinig en duurzaam verwarmen

Je kan er voor bovendien voor kiezen om de infrarood panelen te voeden met stroom opgewekt uit zonnepanelen. Of je kiest voor een andere vorm
van duurzame stroom. Alkari Infrarood panelen geven een prettige warmte af.

Daarnaast verwarmen Alkari panelen beter dan een ouderwetse C.V. verwarming.

Je kan een Alkari infrarood verwarming als hoofd- en als bijverwarming gebruiken. Verwarm slim in de woning of kantoor. Ook is het mogelijk om een vakantiehuis eenvoudig met Alkari panelen te verwarmen. Het grote assortiment geeft je keuze uit goede en betaalbare infrarood oplossing om het beste comfort in het huis te realiseren.

Alkari infrarood panelen in de badkamer

Alkari warmtepanelen worden ook veel toegepast in badkamers. De panelen zijn namelijk leverbaar in vele verschillende afmetingen. Het voordeel van infrarood panelen in de badkamer is dat de muren snel van het vocht af zijn. Daardoor krijgt schimmel geen kans en blijft jouw badkamer langer schoon.

De beste plek om uw Alkari infrarood paneel te monteren is aan het plafond maar ook bevestigd aan de muur werken ze perfect.

Ben je ook benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan van HeatXL en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!