Infrarood verwarming schilderij

Kan infrarood verwarming worden gebruikt als schilderij?

Kan infrarood verwarming worden gebruikt als schilderij?

Infrarood verwarming schilderij is beeldschoon

Tegenwoordig hoeven verwarmingen niet meer te misstaan in je inrichting. Ouderwetse radiatoren zijn niet meer van deze tijd. Een infrarood warmtepaneel als schilderij mag juist opvallen in je woning.

Je vrienden en familie zijn jaloers wanneer ze je woonkamer binnen komen en een prachtig gekleurd schilderij zien hangen. Of juist een mooie print zien van jou en je geliefde. Ze geloven niet dat het ook een verwarmingspaneel is. Dat is het voordeel van ir verwarming met een mooie print.

Een beeldpaneel geeft niet alleen warme af maar siert je interieur. Ieder foto, print of motief kun je op een beeldpaneel laten drukken. Een infrarood beeldpaneel combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een verwarming die gezien mag worden in je woning.

Infrarood verwarming schilderij naast de kast

Wat is een infrarood beeldverwarming?

Een infrarood verwarming schilderij, is een paneel dat infrarode warmtestralen uitzendt. Het is een verwarming en tegelijkertijd een mooi schilderij of foto aan de muur.

Infrarood verwarmingspanelen maken gebruik van lange golf warmtestralen. De objecten die in de kamer staan slaan de warmte op en weerkaatsen ze vervolgens de ruimte in. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit.

Het oppervlak van de ir beeldverwarming is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. In de praktijk is dit bewezen als uiterst robuust en resistent. De panelen zijn slechts 2 centimeter dik, waardoor ze ruimtebesparend zijn.

De afbeeldingspanelen zenden infrarood stralen uit en kan zelfs oplopen tot een temperatuur van tot wel 120 graden Celsius. De panelen kun je ophangen aan de muur of het plafond. De muurpanelen bereiken vanuit veiligheidsoogpunt een maximale temperatuur van 105 graden Celsius.

De achterkant van het paneel is voorzien van een elektriciteitskabel met stekker. De installatie is daarom zeer eenvoudig. Voor een nog mooier resultaat van je beeldpaneel is het aan te raden om de kabel weg te werken.

De ir beeldverwarming past in elke inrichting. Je zou bijna vergeten dat het een verwarming is, totdat je de heerlijke comfortabele warmte voelt.

Infrarood verwarming schilderij boven de bank

Vervaagt de afbeelding op den duur?

Het antwoord op deze vraag is nee. Het oppervlak van de het ir paneel is kras- en zuurbestendig. Hierdoor kan de afbeelding, de glans en levendige kleuren langdurig behouden blijven.

De afbeelding wordt volgens de nieuwste technologie bedrukt en is daarmee hittebestendig. Ga nooit zelf je infrarood paneel beschilderen. Gewone verf is niet geschikt voor hoge temperaturen. Laat het vakwerk aan ons over.

Het afbeeldingspaneel reinig je, net als alle andere infrarood panelen. Dat kan eenvoudig met een vochtige doek. In tegenstelling tot een conventionele radiator is regelmatig reinigen van een ir verwarming niet moeilijk. Je ir schilderij blijft mooi schoon en beschadigd niet.

Waarom een ir paneel van glas?

Infrarood panelen van glas zijn zeer populair dankzij het stijlvolle en strakke uiterlijk. De glaspanelen zijn in veel varianten beschikbaar, zoals beeld-, krijt en spiegelpaneel.

Een ir glaspaneel kun je overal ophangen, in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor. Het biedt comfortabele directe warmte en is daarnaast een visueel hoogtepunt voor iedere ruimte. De warmtepanelen zijn niet alleen mooi uit, maar ook duurzaam en slijtvast.

Infrarood verwarming schilderij in de keuken

Een krijtbord verwarming voor in de keuken

Een leuke variant van een beeldpaneel is de krijtbord ir verwarming. Het is een bijzonder originele en praktische variant. Het schoolbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan net als een echt krijtbord worden beschreven.

Handig voor in de woonkeuken. Het geeft warmte en de kinderen kunnen lekker tekenen op het krijtbord. Schrijf je boodschappenlijst op het bord of laat een lief bericht achter voor je partner. Het is een perfect warmte accessoire voor in de keuken, kinderkamer of kantoor.

Na gebruik veeg je het infrarood krijt beeldpaneel eenvoudig schoon en is het weer gereed voor gebruik.

Laatste berichten