Verwarmingspaneel met foto

Wat kan er allemaal als foto gebruikt worden op een Verwarmingspaneel?

Wat kan er allemaal als foto gebruikt worden op een Verwarmingspaneel?

Verwarmingspaneel met foto is kunst

Een verwarmingspaneel als decoratie in je kamer, kan dit echt? Ja dit is echt mogelijk met een infrarood beeldpaneel. Weg met die simpele lelijke radiatoren die je inrichting verpesten. Zeg welkom tegen het infrarood verwarmingspaneel met foto of afbeelding!

Afbeeldingspanelen zijn prachtig, het is kunst aan de muur! Je kunt er alles op laten drukken wat je wilt. Wat dacht je van een foto van je gezin, een landschapsfoto of een Picasso schilderij erop? Een ir beeldpaneel geef je een prominente plek in de woonkamer.

Als je ze dan met trots verteld dat het ook een verwarmingspaneel is, geloven mensen je niet. Totdat je het ir fotopaneel aanzet en zij de heerlijke warme stralen op hun huid voelen.

Wat is een ir beeldverwarming?

Een beeldverwarming is een infrarood warmtepaneel. De functie is in eerste instantie om warmte af te geven door middel van onschadelijke infrarode stralen. Daarnaast mag een ir beeldverwarming opvallen in je woning en zo opgaan in je decoratie.

Naast een ir fotopaneel heb je bijvoorbeeld ook infrarood spiegel-, handdoek beugel- en natuursteenpanelen. Met infrarood verwarmingen kun je dus vele kanten op. En niet alleen met de warmte, maar ook met de inrichting!

De ir fotopanelen kunnen overal worden gemonteerd, zoals in de slaapkamer, woonkamer of keuken. Infrarood beeldverwarming combineert de zeer efficiënte verwarmingstechnologie met een mooie ontwerp.

Op een beeldverwarming kun je alles laten afdrukken. Bijvoorbeeld een schilderij van een kunstenaar, maar ook een familiefoto of natuurlandschap. De foto wordt op een speciale manier in het glas afgedrukt.

De afdruk op het ir paneel kan niet ongedaan worden gemaakt. Denk daarom goed na over welke afbeelding je erop wilt hebben.

Kun je een ir paneel zelf bedrukken of beschilderen?

Het antwoord is nee, je kan een infrarood verwarming niet zelf bedrukken of beschilderen. Als je een ir paneel zelf beschilderd geeft de verf een slechte geur af als de verwarming aan staat. Nog erger, het kan zelfs brand veroorzaken. Daarnaast verslechtert het ook de effectiviteit van het infrarood warmtepaneel.

Van welk materiaal is een fotoverwarming gemaakt?

Het oppervlak van verwarmingspaneel met foto is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas dat brandwerend is. Daarnaast is het in staat om een oppervlaktetemperatuur aan te kunnen van maar liefst 120 graden Celsius.

De ir wandpanelen van HeatXL worden niet warmer dan 105 graden Celsius, vanwege de veiligheid. Een verwarming binnen handbereik moet je namelijk kunnen aanraken. Met een infrarood wandpaneel is er dus geen gevaar op brandwonden of blaren.

Onze infrarood glaspanelen zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook duurzaam en robuust.

De voordelen van een infrarood fotoverwarming

De voordelen van een infrarood fotopaneel:

• Weinig benodigde ruimte door het vlakke verwarmingspaneel.

• Zeer efficiënte en voordelige verwarmingstechnologie.

• Ontelbare individuele ontwerp opties.

• Eenvoudige installatie aan de muur.

• Aangename directe warmte door onschadelijke infraroodstralen.

Er zijn veel verschillende modellen infrarood panelen. In principe zijn al onze infrarood modellen geschikt voor iedere ruimte. De kosten zijn per uitvoering verschillend.

Je kan bij ons ook Infrarood panelen kopen waar je kunst of een eigen foto op kan plaatsen. Kies je mooiste fotomoment of maak zelf een tekening. Voor een kleine meerprijs is dat allemaal mogelijk.

Een infrarood verwarming met afbeelding is de ideale combinatie tussen kunst en comfortabele warmte!

Laatste berichten